NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Illés Károly: Koczka Tibor még egyszer oda is piszkít, ahonnan korábban enni kapott

A szombathelyi közgyűlés Fidesz-frakciójának vezetője Koczka Tibor lapunknak adott interjújára reagált.

November 11-én, hétfőn jelent meg interjúnk

2019.11.11. 18:56

Koczka Tibor: Hende hallgat, a többiek meg lapítanak a fűben

/ közélet 13 hsz. /
Szombathely korábbi alpolgármesterével, volt független polgármester-jelöltjével Hende Csaba távcsövének fennhagyott kupakjáról, a Fideszben működő parancsrendszerről és a jövőről is beszélgettünk.
, amit Koczka Tibor volt fideszes alpolgármesterrel, a Fidesztől eltávolodott volt független polgármester-jelölttel készítettünk.

Az interjúban Koczka Tibor keményen fogalmazott. "Hende hallgat, a többiek meg lapítanak a fűben" - mondta például, azt is kijelentette, hogy a szombathelyi Fidesz "sem nem polgári, sem nem konzervatív, se nem keresztény" , hogy "a választási vereségért politikai felelősség a választókerületi elnöké, Hende Csabáé" .

Hogy "a Fideszben nem szabad gondolkodni, nem gondolkodó emberekre van szükség" , hogy "még Brezsnyev vagy Ceausescu is vigyázott arra, hogy ne 100 százalék 99 vagy 99 és fél százalék legyen az eredmény. Itt mindenki, egyöntetűen azt mondta és csak azt mondhatta, amit a fő-főnök" .

Illés Károly, a közgyűlési Fidesz-frakció vezetője, volt alpolgármester most a Facebookon posztolt egy nyílt levelet, amit Koczka Tibornak címzett:

"Koczka Tibor interjújával úgy vagyok, mint azzal a mesebeli kakukkfiókával, aki miután megkapta árulása jutalmát, még egyszer oda is piszkít, ahonnan korábban enni kapott. De jegyezzük meg, az írásban amúgy van egy nagy igazság: valóban felfokozott idegállapotban készült. Annyira felfokozott idegállapotban, hogy szegény Tibor nyilván elfelejtette, mennyi végkielégítést fog kapni. A Fidesz által támogatott pozícióért, amelyet a Fidesz-KDNP politikai családja ért el számára. Azt szintén a felfokozott idegállapotnak tudhatjuk be, hogy nagyvonalúan rosszul emlékszik az általa emlegetett brezsnyevi diktatórikus pártszavazásra, ahol ő is a többiekkel együtt szavazott - egyhangúlag.

Köszönjük a féltőn megfogalmazott, aggódó szavakat, Tibor, nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhattunk, de a felelőst rossz helyen keresed. A baj ugyanis az, hogy Te is nagyon jól tudod, az általad emlegetett "árulást" ki követte el. Ahogy azt is, hogy a damaszkuszi út egyszer járható, és ez az út még véletlenül sem körforgalom.

Végezetül még annyit engedj meg, Tibor, hogy visszautasítsam a névtáblás hazugságodat. Tudod, hogy sohasem vettem le sehonnan a névtábládat, és mást sem utasítottam erre. Pontosan tudod, hiszen megbeszéltük, személyesen mondtam el neked. Erre te most mégis feleleveníted ezt a végtelenül hamis történetet. Nem értem, miért, de nyilván te jobban tudod, hogy mi, vagy inkább ki, és miért mozgat téged."

Hozzászólások (18)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Szup: * p*lg*rm*st*r *s k*l*t*g*th*tn* *t*n*n*zn* * sz*nv*n*ln*k, m*g ...
Nincs rossz zene, csak kevés pia? A pénteki Szentivánéj zenei felhozatala próbára tette a füleinket
jeremias: M*jd j*v*r* * K*t*r* VB. *tt *zt*n l*h*t t*rd*p*ln* m*g sz*v*rv*...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
kisbodoccs: Sz*v*rv*ny*s? H*h*h*h*h*h* N*gy*n t*k*s*k *z*k * n*m*t*k! K*cs...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
Rőzsike : M*st *z k*m*ly? *z m*r t*bb m*nt v*cc. V*z* *z*k n*m ny*gsz*n*k....
Új, multifunkcionális sportcsarnok épülhet Körmenden
anatra: *z *gy f*k* n*ws l*v*g. ...
Szijjártó Péter: Globális fake news-kampány zajlik Magyarország ellen