NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

A kényes, a szexi és a nyolc huppogó latino

Kényes Foltok, szexi cseresznyebomba és kétórás huppogás a platináig - az Illegál Fesztiválon jártunk.

Szombaton este mondhatni megtelt az Oladi Művelődési Központ tornaterme, három zenekar koncertjére érkezett a közönség, a Kényes Foltok, a Cherry Bomb és az Ocho Macho készült arra, hogy megrengesse a falakat - jelentjük sikerült nekik.

Fél kilenckor kapunyitás, 20:40-kor már a Kényes Foltok csapott a húrok közé a színpadon, a soft-rock zenekar hamar becsalogatta az aulából és a büfék környékéről az embereket, az énekes-gitáros Nagy Dávid többször is megköszönte a meghívást, Szombathelyen második alkalommal léptek fel, az országban pedig az Ocho Macho zenekarral már többször játszottak együtt, jó a két banda közti kapcsolat.

Kényes Foltok a színpadon
fotó: Garai Antal Atom

A Kényes Foltok után hirtelen berobbant a cseresznye a tesiterembe, a Cherry Bomb csajzenekar lépett a színpadra. No nem valami popzenére vívott összkoreográfiás bulira kell itt gondolni, a négy lány keményen tépi a húrokat, üti a dobot, illetve üvölt a mikrofonba, magukat úgy jellemzik, hogy "Pink találkozása a Mötley Crüe-val". Tetoválások, Christina Aguilera, Pink slágerek rockos feldolgozása. Jól megmozgatott mindenkit a "csajbuli".

Cherry Bomb: nem egy szimpla csajbuli
fotó: Garai Antal Atom

Platinás macsók

Nem lepődtünk meg azon, hogy az Ocho Macho koncert kezdetére szinte megtelt a terem, a színpad mögött beizzították a ledfalakat, majd nagy dübörgéssel és pörgéssel érkeztek meg a macsók, hogy aztán két órán át énekeltessék és táncoltassák a rajongókat. Eme küldetés szintén sikeres volt, a srácok együtt énekelték a közönséggel a Savaria Kingston Towntól a Panchón át a Képzeld el másképpig a dalrepertoárt. Megjegyeznénk persze azt is, hogy a ledfalak szép háttérül funkcionáltak a koncert alatt, amelyen hol feliratok, hol szombathelyi képek pörögtek, de még maga Puskás Öcsi is felbukkant a bőrbogyóval egy dal erejéig.

Ocho Macho in da house
fotó: Garai Antal Atom

A koncert vége felé egy kis ünnepélyes eseménynek lehettünk szemtanúi, a zenekar Online a világ című albuma nemrégiben platinalemez lett, ennek átadása a szombat esti koncerten volt, a tagok mellett a zenekar körüli fontos szereplők is kaptak a bekeretezett korongból egy példányt. Ezek után még jó pár dal erejéig maradtak a színpadon a srácok, majd a koncert végeztével mindenki kicsavart a pólójából pár liter vizet és elindultunk mi is haza, hogy pihenjünk egy kicsit a szilveszterre.

A zenekarnak ezzel már a második nagylemeze is platina lett
fotó: Garai Antal Atom

Kapcsolódó

2012.12.30. 15:20

Szombathely Kult 2012. - Nagy összegzés (II. rész)

/ kultúra 1 kapcs. /
Lássuk, 2012-ben mi mindennel sikerült a nyugat.hu stábjának kulturális étvágyát csillapítani! Az év legjeit tálaljuk (II.rész).

2012.12.26. 11:32

Ocho Machoék végleg bezárják a SIC-et?

/ közélet 5 hsz. 2 kapcs. /
December 29-én rendezik meg az idei év utolsó koncertjét Oladon. Ez az, ami biztos, minden más bizonytalan.

2012.12.19. 19:49

Nem attól vagy jó zenész, hogy ki a mentorod

/ kultúra 2 kapcs. /
Az Ocho Macho mélyről építkezik, mert a siker felé nagyon rögös út vezet vidékről. Interjúnkban Kirchknopf Gergő a friss platinalemezről, nehézségekről és közelgő koncertjükről mesélt.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Szentkirályi: * pr*bl*m* v*l*d ,m*g * h*zz*d h*s*nl* b*g*t*kk*l v*n.*g*z t* b*...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés
okidoki: j*sk*01 t* sz*kt*d m*nd*n* h*gy gy*gysz*rr* n* t*lj*k * k*nn*...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés
iszek: *z *lt*n*,n*m *lt*n* *g*szs*g*gy*,n*m p*l*t*k** *ll*sf*gl*l*s k*...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés
lalika: M*, v*l*tl*n*l s*m*k*lt* *l H*nd* *r *z *NTSZ v*zsg*l*t r*km*gb*...
Porfogónak akarja használni a Falco gyár az idén megvásárolt Kolozsvár utcai sporttelepet
elbandi: h*t h* * fl*t*n m*lt v*ln* * d*l*g, *kk*r * 31k-h*z h*zz*sz*m*lh...
Koronavírus: Vas megyében terjed a leggyorsabban a fertőzés