NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Így mulattak a jövő politikusai a Fidelitas-táborban

Bocsánat, nyári szabadegyetemen! Ne kicsinyítsük azt, ami nagy!

Azt most hagyjuk, hogy milyen gondolati útvesztőkben járhat egy sugárzó tekintetű fiatal, aki egy olyan párt ifjúsági bulijába megy el nyáron, amely arról lett híres az elmúlt években, hogy semmibe veszi a demokratikus jogokat. Arról, hogy aki nem úgy gondolkodik, mint ők, azokat félre kell tolni, el kell taposni, esetleg rájuk kell küldeni a NAV-ot . Tényleg hagyjuk, hiszen egy húszas éveiben járó ember még bőven járhat tévúton, meg van neki engedve, hogy kísérletezzen és tapasztaljon és hibákat kövessen el, vagy hogy ne lássa a nagy, teljes képet. Ezt nem lehet felróni neki.

Egyúttal pont ezért elszomorító látni az alábbi videót, ami a Fidelitas Nyáriegyetemén készült. Amin valószínűleg egy csomó nyílt szívű gyerek vett részt, ez a képkockákból is lejön.

Csak ezeken a képkockákon felbukkan például L. Simon László, aki legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy halovány fogalma nem volt róla az RTL Klub kamerái előtt, hogy mi állt abban a módosító javaslatban, amit ő maga nyújtott be a parlament elé. Meg Kövér "Köteles" László, aki szerint botrány, hogy az ellenzék ott ülhet az országgyűlésben. Plusz Bayer Zsolt! Őt, az Egyetemes Gyűlöletbeszéd Professzorát meg talán hagyjuk is.

És akkor most a fenti három perc után gondolkodjunk el azon, mennyire érdemes megfogadni ilyen előadók szavait. Mi csak abban reménykedünk, hogy ezek a fidelitasos srácok és lányok inkább a bulikával törődtek, mintsem azzal, hogy megfogadják ezeknek a furcsa embereknek a tanácsait. Akkor talán még van remény.

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * h*r*s*n sz*b*ds*gsz*r*t*, b*szk* m*gy*r n*p *d* s*lly*szth*t* ...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
mike74: M**rt *z n*m *nd*r*t* m*s ny*r*l*s**t t*t*kb* f*t*zn* ?? K*v*ncs...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
demoktatorovm: K*v*l* t*lj*s*tm*ny! Gr*t*l*l*k!...
Szinte berepültek a célba a gencsi BMX-esek
TheOldBarbers: T*d*m *n h*gy gy*rm*kk*r*nkb*n *gy h*l*m *lt*st k*pt*nk. K*sz*n...
A Pfizer/BioNTech vakcinája hatékony és biztonságos az 5-11 éves korcsoportban is
TheOldBarbers: +1...
A Pfizer/BioNTech vakcinája hatékony és biztonságos az 5-11 éves korcsoportban is