NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Óriási sonka, kutyasétáltatás, locsolóversek és nosztalgia – Így húsvétoltak idén a vasi politikusok

Végignéztük néhány Vas megyei politikus Facebook-oldalát, hogy ki hogyan ünnepelte az idei, nem éppen szokványos húsvétot.

Szombathely polgármestere, Nemény András is megfogadta sokak jó tanácsát és végre szusszant egyet húsvétkor. Nagyszombaton feltöltött egy fotót is, melyen kutyusával pózol egy kiadós séta után, természetesen szájmaszkban.

„Sokan írtátok, hogy most már nyugodjak le kicsit, ne hozzak több rendeletet, és inkább vigyem el sétálni a kutyákat. Szót is fogadtam, de vissza kellett fordulnom az utcából, mert otthon felejtettem a maszkot, és a polgármester tegnap előírta, hogy anélkül ne menjünk közparkba. Kicsit nehezteltem rá, de a séta nem maradt el, és kutyahála sem!” – írta.

Sokan írtátok, hogy most már nyugodjak le kicsit, ne hozzak több rendeletet, és inkább vigyem el sétálni a kutyákat....

Közzétette: Nemény András – 2020. április 11., szombat

Vas megye főjegyzője, Balázsy Péter először is lecserélte nagypénteken hivatalos Facebook-oldalának borítóképét nem másra, mint egy keresztre. Nagyszombaton aztán feltöltött egy fotót, melyen egy óriási sonkával pózol. „Aki korán kel, sonkát lel” – írta a képhez. Nem sokkal később pedig egy újabb fotót posztolt, mellyel boldog feltámadást és áldott húsvétot kívánt követőinek, végül persze azt is hozzátette, hogy „vigyázzunk egymásra az ünnepek idején is!”

Aki korán kel, sonkát lel ????

Közzétette: Balázsy Péter – 2020. április 10., péntek

Koczka Tibor képviselő nosztalgiázott egyet, tavaly ugyanis Rómában volt húsvéti zarándoklaton. „Hívők ezrei a Szent Péter-bazilika előtt. Húsvét, képek, emlékek, melyek reményt, erőt és bizakodást adnak. Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!” – írta húsvétvasárnap hivatalos Facebook-oldalára.

Húsvéti zarándoklat tavaly Rómában - hívők ezrei a Szent Péter-bazilika előtt. Húsvét, képek, emlékek, melyek reményt, erőt és bizakodást adnak. Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra!

Közzétette: Tibor Koczka – 2020. április 12., vasárnap

Szombathely országgyűlési képviselője, Hende Csaba továbbra is lelkesen osztja meg a Fidesz posztjait és fotóit, de azért néhány személyesebb bejegyzés is felkerült most húsvét alkalmával a hivatalos Facebook-oldalára. Nagypénteken például egy keresztre feszített Jézust ábrázoló képet osztott meg, melyhez az alábbiakat írta:

„Nagypénteken, Jézus kínszenvedésének, halálának és temetésének napján, a kereszténység egyik legszentebb ünnepén mindannyian elgondolkodunk, magunkba nézünk. A mai nap az elcsendesedésről szól. Arra is emlékeztet, hogy a szenvedés közepette is lehet remény. Consummatum est.”

Vasárnap aztán egy kosárnyi nyuszival és tojással kívánt áldott húsvéti ünnepet kedves követőinek. Húsvéthétfőn pedig egyik kedvenc locsolóversét osztotta meg, hiszen ahogy ő is írta, „most, a járvány elleni védekezés alatt csak a szűk családon belül képzelhető el a locsolkodás hagyománya.”

Bár most, a járvány elleni védekezés alatt csak a szűk családon belül képzelhető el a locsolkodás hagyománya, azért...

Közzétette: Hende Csaba – 2020. április 12., vasárnap

Horváth Soma alpolgármester szolidan, egy tojáskosaras képpel kívánt békés, kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek a Facebookon.

Békés, Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Közzétette: Horváth Soma – 2020. április 12., vasárnap

Szombathely másik alpolgármestere, Horváth Attila is egy egyszerű kis húsvéti fotóval kívánt kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek a Facebookon.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok Mindenkinek!

Közzétette: Dr. Horváth Attila – 2020. április 11., szombat

Végül pedig, de nem utolsó sorban következzen Szombathely harmadik alpolgármestere, László Győző, aki először is szintén a Facebookon és ugyancsak egy húsvéti képpel kívánt kellemes ünnepeket mindenkinek. Húsvéthétfőn pedig virtuálisan meglocsolta a lányokat, hölgyeket, asszonyokat, ráadásul egy saját kis versike társaságában.

„Az idei Ünnep kicsit más:
virtuális locsolás!
Maradjon otthon mindenki,
távolról is lehet szeretni.
Lányok, Hölgyek, Asszonyok,
én így kívánok szép napot! Tisztelet és szeretet,
most így locsolunk Titeket!

Ezzel a kis saját verssel szeretnék minden kedves Hölgynek kellemes Húsvétot kívánni, sok szeretettel.”

Az idei Ünnep kicsit más: virtuális locsolás! Maradjon otthon mindenki, távolról is lehet szeretni. Lányok, Hölgyek,...

Közzétette: Dr. László Győző – 2020. április 12., vasárnap

Itt jegyeznénk meg, nem tudjuk, ki az alkotó, de határozottan László Győzőt véljük a képen látható felfedezni a locsoló kisfiúban.

Hozzászólások (9)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

StarMan: V*j*n m*ly*k m*gsz*nt*t*tt, v*gy *rv*sh**ny m**tt n*m 100%-*n m*...
20 darab új Volkswagen mentőautó érkezett az OMSZ-hez
StarMan: N*k*nk n*m d*kt*l Br*ssz*l! T*ss*k, * k*rm*ny *r*dm*ny*s! * r*h*...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten
StarMan: H*jr*v*d*t*, n*m h*jm*r*szt*. K*sztr*ln* * b*t*g p*r*szt*t, *szt...
Rátámadtak egy futó lányra Sopronban
miki1950 : +1! ...
Az igazi szegénység rejtőzködik, de létezik
StarMan: N*gy*d*k h*ll*m l*sz, h* l*sz, h* n*m. H* *s* l*sz, n*m l*sz. H*...
Úgy tűnik, megállt az emelkedés: 26 új fertőzött, egy halott