NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Igazi nagystílű zsarolók Zala megyében

Megszervezték, hogy a nős férfi kompromittáló helyzetbe kerüljön, aztán felvették telefonnal. De a terv nem volt tökéletes.

Hat hónap felfüggesztett börtönt kapott az a Zala megyei testvérpár, akik egy videofelvétellel zsaroltak meg egy férfit – derül ki a Zalaegerszegi Törvényszék közleményéből.

Az elsőrendű vádlott egy nő volt, aki elhatározta, hogy a vele baráti viszonyban lévő nős ismerősétől úgy fog pénzt szerezni, hogy egy kompromittáló videofelvételt készíttet magáról és a férfiről, akit majd ezzel a felvétellel zsarol.

A nő az öccse házába hívta – az oda már ittas állapotban érkező – férfit, ahol „közvetlen mellé ült, hozzásimult, átölelte, arcát megpuszilta”.

A felvételt egyébként a testvér 8 esztendős kislánya rögzítette telefonnal.

Másnap a testvér felhívta a sértettet és 60 ezer forintot kért tőle. Nagy trükkösen arra hivatkozott, hogy amennyiben nem fizet, úgy egy számára is ismeretlen idegen, aki a történteket titokban videón rögzítette, megmutatja a felvételeket a sértett feleségének.

Miután a férfi nem akart fizetni, a két vádlott még egyszer próbálkozott: ismét felkeresték a sértettet, és most már azt állították, hogy őket is zsarolják a 60 ezer forinttal. Ők már összeszedtek 40 ezret, a sértett pedig adjon további 20 ezer forintot.

A férfi ezután sem fizetett, hanem feljelentést tett a rendőrségen: a nyomozók még aznap elfogták a nagystílű zsarolókat.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kayes: *z * g*ccsp*r*d* t*nyl*g t*tsz*k v*l*k*n*k?...
Nem számít se eső, se szél, ezért a sárvári kiskertért bármit megtesz a tulaja
kovacsg: Gr*t*l*l*k, sz*p m*nk*, sz*p k*rt :) ...
Nem számít se eső, se szél, ezért a sárvári kiskertért bármit megtesz a tulaja
namsub: * st*d**n*s j*mb*r** m**tt T* *s sz*pk*dsz m*jd, * sz*g*r*t*s*k,...
Virológus a teltházas meccsekről: meglátjuk, mi lesz a következménye
okidoki: *n n*m l*tt*m t*ll*s k*l*p*s, l*v*scs*nd*r*k*t, h*gy k*rdl*pp*l ...
Virológus a teltházas meccsekről: meglátjuk, mi lesz a következménye
namsub: J*g*s k*rd*s*k, d* r**l*st*k*nt g*nd*lk*dv* h* n*p* *gysz*r *sz*...
Bebukta a Volán Szombathelyt – Januártól a Blaguss fogja üzemeltetni a helyijáratokat