NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Időjárás

Ha vasárnap kisütne a nap, annyira még ne örüljön!

Az előrejelzések szerint még két enyhébb és két nagyon esős nap áll előttünk. Ramaty idő vár ránk, ez van. Esernyő nélkül ne induljon sehova.

A következő napokban - ahogyan ma is - esni fog az eső. Hétfőn és kedden is ilyen ramaty idő vár ránk, igaz, vasárnap lesz némi enyhülés, de még szerdára is jósolnak esőt és szelet.

pünkösdi előrejelzés - Szombathely
fotó: idokep.hu

Az idokep.hu a koponyeg.hu és az OMSZ jelentéseit néztük meg, mondhatni szerdán már jó idő lesz, de biztos, ami biztos, vigyenek magukkal esernyőt munkába menet.

Esős napok
fotó: Garai Antal Atom

Előrejelzés - met.hu

A Nyugat-Dunántúlon szombaton az északi szél megerősödik, néhol viharossá fokozódik, vasárnap északkeleten is lehetnek erős széllökések. Zivatarok környezetében a szél viharossá fokozódhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 15 fok között alakul. A legmelegebb délutáni órákban szombaton az ország nagy részén 18, 24 fok várható, de a Nyugat-Dunántúlon ennél több fokkal hűvösebb lesz, az Alföld északi részén viszont 25, 26 fok is lehet. Vasárnap a Dunántúlon 15, 19 fok ígérkezik, míg keletebbre 19, 25 fok valószínű. Hétfőn 18, 23 fokra számíthatunk.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : * r*f r*f c*f *jr* r*f*gn* f*g. M*g*nt x*rb*n *rz*k * h*t*lm*k*t...
Ismét lesz Békemenet
StarMan: N*m *zt *rn*m, h* m*r r*m h*v*tk*zt*l, m*rt *z *v*c*-s r*sz cs*k...
Fák közé csapódott egy Iveco hűtőautó a 88-as úton
Macoka: N*gy*n *k*s v*gy. V*dd cs*k *z *d*t**d. K*kt*l k*pt*d *k*t, g*nd...
Zacher továbbra is hordja a maszkot
StarMan: S*mm*t n*m k*ll*tt v*ln*, h*sz*n ny*lv*nv*l*, h*gy * c*kk sz*rz*...
Fák közé csapódott egy Iveco hűtőautó a 88-as úton
StarMan: "M*ss*ng*r *z*n*t* *rk*z*tt..." N*p*nt* l*t*k *ly*n s*f...
Fák közé csapódott egy Iveco hűtőautó a 88-as úton