NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Időjárás

A hétvégén agyonvágja a novemberi tavaszt egy hidegfront

Hideg lesz, és még némi hó is várható!

Szerdán kezdetben kialakulhat kisebb eső, zápor, de napközben felszakadozik a felhőzet, és több órára kisüt majd a nap. A feltámadó szél északnyugatira, nyugatira fordul. A napi hőmérsékletek hajnalban 5-10, délután 15-20 fok körül tetőznek.

Most még jó idő van, de az előrejelzés nem sok jót igér
fotó: időkép.hu

Csütörtökön tovább folytatódik a novemberi tavasz, sok napsütésre van kilátás, csapadék nem várható. Északon, északkeleten megélénkül, megerősödik a nyugati, délnyugati szél. A hajnal hűvösebb lesz, de a délután 12-17 Celsius-fokot is mérhetünk.

A péntek is enyhének ígérkezik, délután 13-17 fokos maximumokkal, de szórványosan kisebb esővel, záporokkal és erős délnyugati széllel számolni kell. Végül szombaton egy hidegfront éri el térségünket, amely jelentős változást hoz időjárásunkban.

Idáig tart a jó idő, és ennyi erre az évre

Szombaton erős lehűlés kezdődik, eső, helyenként havas eső és viharos szél várható. Délután a maximum hőmérsékletek már csak 5-8 fok körül lesznek. Vasárnap tovább romlik a helyzet, nagy valószínűséggel fordulhatnak elő záporok, esetleg havas eső, a szeles időben pedig a hőmérő higanyszála csak 2-5 Celsius-fokig kúszhat fel.

Hideg lesz, megint
fotó: giphy.com

A jövő héten nem várható számottevő változás, a hidegfront tartósnak ígérkezik, a napi maximumok -2 és +3 Celsius-fok közt ingadozhatnak majd. Erősen felhős, havas esős napokra kell számítani, így az autósoknak most már erősen javallott a téli gumik használata, egyébként meg sál, sapka és télikabát kell.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Nati: Tr*ll, l*gy*n *n*ll* v*l*m*ny*d, h* n*ncs d*g*lj *l, n* * v*r*s*...
Az ország egyik leggazdagabb embere vette meg a Savaria Szállót
Győri Miki: D* n*m t*dn*k! *s *r*gy*k! N*m k*ll *z *ly*n*kk*l f*gl*lk*zn*! *...
"Szombathelyi" gól a németek ellen
Nati: Sz*gy*llh*t* m*g*t * s*k f*d*sz*s v*r*s* k*pv*s*l*, h*gy n*m *ll...
Kié lesz a szombathelyi buszközlekedés?
Pistike39: H* t*nyl*g h*l*l*s b*t*g l*tt v*ln* * l*v*l*r*, n*m k*t*szk*d*k ...
Hadiállapot a Markusovszky kórházban: Mit követel egy katona a sűrgösségire siető betegtől?
Nati: L*gk*v*sb* * k*t*n* t*h*t r*l*!...
Hadiállapot a Markusovszky kórházban: Mit követel egy katona a sűrgösségire siető betegtől?