NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Időjárás

Hétvégén egy pillanatra előbukkan a tavasz

Elő a túrabakancsokkal, igazi kirándulóidőnk lesz sok-sok napsütéssel!

Pénteken hazánk nagy részén hosszabb napos időszakokra készülhetünk, viszont az időnként erősen megnövekvő gomolyfelhőkből a Dunántúlon és északon elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. Többfelé élénk lesz az északi, északkeleti szél. Hajnalban 5-12, délután 19-24 fokra számíthatunk.

Szombaton sok napsütésre van kilátás! Az esernyőket pihenőre küldhetjük, csapadék nem várható. Az ország keleti felén élénk lehet az északkeleti szél. Egyre többfelé mérhetünk a délutáni órákban 24-25 fok körüli maximumokat.

fotó: Időkép

Vasárnap folytatódik a jobbára napos idő, derült, vagy gyengén felhős időre számíthatunk, de csapadék ezen a napon sem várható. Nyugaton, északnyugaton feltámadhat a délies irányú szél. Az ország nagy részén 25-26 fok köré melegedhet a levegő.

Hétfőn este viszont vége a meleg időnek, hidegfront érkezhet északnyugat felől záporokkal, zivatarokkal. Nyugat felől megnövekszik a felhőzet. A Dunántúlon egyre többfelé várható zápor, zivatar, majd estétől a csapadék kelet felé terjed. A szél előbb a Dunántúlon, estétől egyre nagyobb területen északnyugatira fordul, megerősödik, helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 15 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet északnyugaton 20 fok körül, másutt 23 és 28 fok között valószínű.

fotó: web

Adatok forrása: Időkép , Met.hu

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

godemperor: "T*m*g*tj*-* *n, h*gy k*sk*r* gy*rm*k*kn*k f*jl*d*s*k*t b*f*...
Az NVB hitelesítette a kormány népszavazási kérdéseit, a többiekét visszadobta
duehebdud: N*gy*n s*jn*l*m *z*k*t, *k*kn*k *z *z*m*ny*g *r*r*l * l*x*s j*t ...
Soha nem volt még ilyen drága a benzin Magyarországon
duehebdud: T*lj*s m*rt*kb*n *gy*t *rt*k v*l*d. *z *t *s t*rm*f*ld k*z*tt *...
Megmutatjuk, mi okozta a nagy közlekedési káoszt a 86-os úton
kriszpo: *k*n*k "*tl*g*s" * k*r*s*t* (n* m*nj*nk b*l* m* *z *tl*g...
Soha nem volt még ilyen drága a benzin Magyarországon
joska01: H*ly*s! J* d*nt*s! *llj*nk k* * j*g**nk*rt!...
Az NVB hitelesítette a kormány népszavazási kérdéseit, a többiekét visszadobta