NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Időjárás

Kánikula helyett zivatarokra és lehűlésre kell számítanunk a hétvégén

Az esőköpeny lesz a legjobb barátunk a következő napokban.

Péntek reggel kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogy milyen lesz a hétvégénk. Lehet, hogy a naptárban már a nyári napokat ikszelgetjük, de az időjárásnak erről nem szóltak, úgyhogy még mindig a tavasszal megszokott esőzéssel örvendeztet bennünket.

Délután is sok felhő lesz felettünk, és többfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására is, majd északnyugat felől szakadozottabbá válhat a felhőtakaró. Helyenként élénk lesz a változó irányú szél, de zivatarok környezetében erős, viharos lökések is lehetnek. Napközben 21-26°C között alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás várható.

fotó: Időkép

Szombaton az ország nagyobb részén sokfelé kialakulhatnak záporok, zivatarok, helyenként felhőszakadás, jégeső is előfordulhat. Néhol élénk, zivatarok környezetében erős, viharos lehet a délnyugati, nyugati szél. A legmagasabb hőmérséklet 23 és 28 fok között alakul.

Vasárnap kezdetben sokfelé várható eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat, de a délutáni órákban egyre többfelé megszűnhet a csapadék. Élénk, erős lehet a szél. Visszaesik a hőmérséklet, a maximumok 16 és 24 fok között alakulnak.

Hétfőn rövidebb napos időszakok ígérkeznek, továbbra is előfordulhat majd elszórtan kisebb eső, egy-egy zápor. 20-25 fok várható a délutáni órákban. Kedden egy gyenge hidegfront hozhat elszórtan záporokat, zivatarokat, valamint feltámadó északnyugati, nyugati szelet.

Forrás: Időkép

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Horváth Zsolt: T*szt* B*lk*n! *gy n*mz*tk*z*, f* k*zl*k*d*s* v*n*l*n t*ty*gh*tn...
Megmutatjuk, mi okozta a nagy közlekedési káoszt a 86-os úton
kriszpo: * v*r*nd*s*g *s*t*n *z *ls* k*t tr*m*szt*rb*n n*m *dh*t* C*v*d *...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás
Kari: T*m*g*tj*-* *n, h*gy k*sk*r* gy*rm*k*kn*k k*zn*v*l*s* *nt*zm*nyb...
Az NVB hitelesítette a kormány népszavazási kérdéseit, a többiekét visszadobta
Kari: T*m*g*tj*-* *n, h*gy k*sk*r* gy*rm*k*kn*k k*zn*v*l*s* *nt*zm*nyb...
Az NVB hitelesítette a kormány népszavazási kérdéseit, a többiekét visszadobta
kriszpo: *z*k * v*d**lt*s*k k*pr*b*lt, r*g*n k*f*jl*szt*tt v*d**lt*s*k. *...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás