NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Huszonegy góllal győzött az ETO Szombathelyen

Kézilabdaünnep volt, hírüket igazoló vendégekkel.

A világ legjobb csapatát, az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC együttesét fogadta szerda este az Aréna Savariában a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata a K&H Liga 4. fordulójában. Marosán György vezetőedző a csapat honlapjának mondta el a meccs előtt, mire számít.

- Egy hete a Siófok ellen a terveink szerint alakult minden. Szórakoztató mérkőzés volt, büszkék lehettünk az első félidei teljesítményünkre, illetve a fiatal játékosainkra. Szeretnénk most is szórakoztatni, élvezni a pályán töltött pillanatokat a világ legerősebb csapata ellen. Bízom benne, hogy sokan kilátogatnak a meccsre és egy szép kézilabda ünnep lesz szerda este Szombathelyen.

Az eredmény:

Szombathelyi KKA–Győri Audi ETO KC 22–43 (10–24)

Szombathely, Arena Savaria, 800 néző. V: Bóna, Földesi

SZOMBATHELY: K. Tomasevics – VARGA N. 4, M. Agbaba 2, Frank, HORVÁTH P. 4, Mayer Sz. 2, Wald 2. Csere: Csapó Kincső (kapus), Bíró D., Szendrei, Kozma, PŐDÖR R. 6 (2), Győri V., Tóth A., Pődör B. 2 (1). Edző: Marosán György

GYŐR: Silje Solberg – Lukács V. 4, KURTOVIC 6 (2), Edwige 3, S. Oftedal 4, Anne M. Hansen 4, FODOR Cs. 6. Csere: Glauser (kapus), Kürthi 2, Brattset 2, E. Amorim 2, V. Kristiansen 2, NZE–MINKO 8. Edző: Danyi Gábor

Az eredmény alakulása. 2. perc: 1–1. 5. p.: 3–3. 8. p.: 4–5. 15. p.: 6–10. 19. p.: 8–14. 25. p.: 8–20. 34. p.: 14–30. 42. p.: 18–35. 53. p.: 20–40

Kiállítások: 4, ill. 0 perc

Hétméteresek: 3/3, ill. 2/2

MESTERMÉRLEG

Marosán György: – Ezért jó az NB I–ben játszani, mert ilyen ellenfelek ellen tudunk pályára lépni. A nagy gólkülönbségű vereségnek én vagyok az oka, mert több fiatal játékosomnak is lehetőséget biztosítottam ezen a mérkőzésen.

Danyi Gábor: – Ezen a jó iramú mérkőzésen jó volt itt játszani. A találkozó jó felkészülés volt nekünk a következő, a horvát Koprivnica elleni szombati BL-csoportmérkőzésre. Sokat forgattam a csapatot, az eredményt, a különbséget azonban túlzottnak tartom - írja az nso.hu .

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : T*dn* k*ll, j*bb * h*lyz*t N*m*t*rsz*gb*n, m*nt n*l*nk. ...
Németország egy hónapra bezár - „Cselekednünk kell, még hozzá azonnal"
StarMan: T*dt*? * ny*m*g*mb n*ncs b*k*tv* s*h*v*, cs*k * f*sz*lts*g l*v*z...
Itt az okos zebra, villogó fénnyel figyelmezteti majd az autósokat Szombathelyen
StarMan: M*l*g cs*l*d* n*v*l*st k*p*tt....
Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak
StarMan: K*cs**d*ny. N*m, ny*l*d*ny. N*m, k*cs**d*ny. N*m, ny*l*d*ny. N*m...
Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak
agro: K* *z * N*R b*h*c?...
Ungár Péter kengurujelmezben csap oda a komolykodó, öltönyös politikusoknak