NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

(X)

Húsvétkor izgalmas programok várják a kicsiket és nagyokat a Savaria Plazában

A tavasz beköszöntével és a húsvét közeledtével előtérbe kerülnek a népszokásainkhoz visszavezethető tevékenységek, mint például a locsolás, tojásfestés, süteménykészítés. Nem véletlen, hogy ez idő tájt mindannyian sokkal kreatívabbak vagyunk, sokkal nagyobb kedvvel vetjük bele magunkat az ilyen és ehhez hasonló feladatokba.

Mint minden ünnepre, így a húsvétra is készül a Savaria Plaza. Húsvét alkalmából, az eddigi évek szokásaihoz híven idén is, azzal szeretne hozzájárulni a bevásárlóközpont az örömteli ünnepi készülődéshez, hogy izgalmas gyermek programokkal, kézműves foglalkozással, és piciknek szóló show műsorral várja látogatóit.

Március 30-án, szombaton 14.30-tól egészen 16.30-ig húsvéti kézműves házzal, számtalan kreatív ötlettel készül a Gyöngypiramis és Hobbivarázs üzletünk. 16.30-tól pedig színpadra lép a gyermekek kedvence Mutyi bohóc. Az egy órás húsvéti show műsor alatt a játék, móka, kacagás mindenkinek garantált.

Amíg a gyermekek játszanak, szórakoznak, énekelnek, táncolnak Mutyi bohóccal, addig a felnőttek elintézhetik az ünnep előtti nagybevásárlást is. Remek akciókkal, gyönyörű kínálattal várja vásárlóit CBA Príma üzletünk, különleges ajánlattal készül az ünnepre az Alexandra könyváruház is.

A Savaria Plaza ünnepi ajánlata:

Minden, ami a kisbabának és a kismamának kell – Brendon Gyermekáruház, játékok, ajándéktárgyak – Olivér Játék és Ajándékbolt, divat – Cosmos City, táska – Berill Bag, natúr és biotermékek szakértő kiszolgálással– Natúr Sziget, szemüveg, napszemüveg óriási választékban, elérhető áron – Fresh Optika, Mega-Outlet, bizsuk, gyöngyök, hobbitermékek – Gyöngypiramis és Hobbivarázs

Tavasszal szépülni is vágyuk. Nyárra legyen minden hölgy megjelenése tökéletes. Húsvéti meglepetés ötlet hölgyeknek: Soltron Solárium és Speed Fitness bérlet.

A Cinema City pedig a Croodék című amerikai animációs vígjátékkal ígér az egész családnak remek kikapcsolódást. A Shrek és a Madagaszkár alkotói ismét zseniális figurákkal, különleges környezettel és nagyon sok poénnal rukkolnak elő: így ez az animációs vígjáték minden korosztálynak egyaránt a kedvence lesz.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Cseh Katka: * sz*v*rv*ny*s h*m*k*z* ,m*ndh*tn* *z *rt*lm*s*g. *nk*bb sz*n*lm...
A Vas Népében toboroz választókat a Momentum képviselőjelöltje
Hodys: V*j*n *z *lt*tl*n*k p*nz*b*l *s f*z*tt*k *z *lt*s*k*t , v*gy cs*...
Sérti a jogállamiság elvét, hogy önköltségen kell tesztet végezni a műtétek előtt a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek
canis: *z *lt*tt*k p*nz*n n* t*szt*lj*k *z *lt*tl*n*k*t. *lt*s *ngy*n*s...
Sérti a jogállamiság elvét, hogy önköltségen kell tesztet végezni a műtétek előtt a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezőknek
geeplakatos: *g*z, *g*z, V.V.V. M*nth* cs*k m*g*m m*ndt*m v*ln*......
Tíz éve csinálta meg ingyen egy szombathelyi vállalkozó az augusztus 20-i, budapesti tűzijátékot – Vajon megérte neki?
joska01: *z *zt*n * sz*ll*m* sz*nv*n*l…..*ly*n j*l*ltr* *zt*n t*nyl*g *rd...
A Vas Népében toboroz választókat a Momentum képviselőjelöltje