NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Húsvéti gyűjtés indult a rászorulóknak a szombathelyi vásárcsarnokban

Szombathely Városi Vásárcsarnok a Joskar-Ola Alapítvánnyal együttműködve húsvéti gyűjtést indított. A piacon kapható húsvéti kalácsot, sonkát, tojást, tormát és az asztalt díszítő barkát egy csomagban 2021. április 1-jén csütörtökön, Nagypéntek előtt juttatják el rászoruló családok számára.

Mint írták: "Ha teheted, segíts Te is! Segíts annak, aki rászorul, és a helyi kereskedőknek, akiknek a termékét megvásárolva eljuttatjuk hozzá."

Az északi (Szent Márton utca felőli) oldal bejáratánál elhelyezett Adományponton várják azokat a felajánlókat, akik akár pár száz forinttal hozzájárulnak a rászoruló családok ünnepi reggelijéhez. Az adománygyűjtés időpontja: 2021. március 26. péntek, március 27. szombat és március 30. kedd 8-11 óra között.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés