NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Húsvétkor szelfizett? Küldje be, és mi megmutatjuk a világnak!

A selfie , vagy szelfi, vagy saját kezűleg készített mobilos önarckép nem újkeletű jelenség, az interneten már jó tíz éve szárba szökkent a trend, de igazán az elmúlt években robbant fel, a kifejezés pedig még az angol nyelv leghitelesebb szótárába, az Oxford English Dictionarybe is bekerült. Ezek után nem kérdés, hogy mit fogunk most tisztelettel kérni Öntől, Kedves Olvasó:

Készítsen ünnepi szelfit, és küldje el!

Hétfő estig a kontaktunk@nyugat.hu címre várjuk remegve az igazi nyúllal készített, beöltözött nyúllal készített, hímestojásokkal készített, szódásszifonnal készített, locsolókkal készített, kalácsfonás közben készített, részegen készített, bekajálva készített szelfiket! Persze lehetőleg névvel, és a körülmények leírásával, úgy mint "zöld erdőben jártam, hugira meg épp ráborult egy vödör víz."

A lényeg, hogy látszódjon a fotón, hogy a rajta látható ember készítette azt, és látszódjon az is, hogy az nem készülhetett volna máskor, mint húsvétkor.

fotó:

Ez itt például egy megfelelően elkészített szelfi. Persze nem áll minden sarkon egy ilyen embernagyságú fehér nyúl, szóval ez nem feltétele a jó fotónak - de ha mégis találkoznak ilyennel,

feltétlenül szelfizzék szét magukat vele!

Várjuk a képeket, amikkel innentől kezdve folyamatosan frissítjük majd ezt a cikket. Hogy ne csak hervadó leány, de szem se maradjon szárazon a nevetéstől! Küldjék, küldjék, küldjék!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

crankitup: *tt *gy p*ld* r*... ...
Minden negyedik-ötödik ember funkcionális analfabéta Magyarországon
canis: F*nkc**n*l*s *n*lf*b*t* * b*l*ld*l* sz*v*z*k 99%-*, *k*k * RTL K...
Minden negyedik-ötödik ember funkcionális analfabéta Magyarországon
Paulus_Maior: M**rt? M*r*l v*n sz*...? :-)))...
Minden negyedik-ötödik ember funkcionális analfabéta Magyarországon
Regiszt: *z *gr*rv*ll*lk*z* v*gy k*m*z*k, v*gy t*d*tl*n. 2016. *t* v*n l*...
„Ha politikaközeli földvásárló lennék, akkor most hatszor annyi bérleti díjat kapnék a földem után”
cicus: cs*k *n v*gy*k *gy *zz*l *z *dv*nt* k*sz*r* d*l*gg*l h*gy *gy k*...
Ég a második gyertya Szombathely adventi koszorúján