NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Bálok 2011

Báldömping: Újabb hat mulatság került kameránk elé

Nem pihentünk a hétvégén sem: horvát, Bolyai-, Paragvári-, borlovagrendi, Kámoni Arborétum, és a Fekete István Állatvédő Egyesület báljában jártunk.

Horvát bál - Tóvendéglő

A hét egyértelmű csúcs-bálja a horvátok mulatsága volt. Nem csak a Tóvendéglő két szintjét elfoglaló 400 vendég miatt, de a hangulat miatt is. Olvasóink már tudhatják, hogy minden évben elmorfondírozunk a horvát bál felszabadultságán.

Horvát Bál 2011. - Szombathely, Tóvendéglő
fotó: Tánczos Mihály

A bálozók egész éjjel fáradhatatlanul ropták és volt minden, körtánc, sortánc, bújós és gyors páros tánc, már attól is leizzadt az ember, ha csak szemmel követte az eseményeket.

Horvát bál 2011.

Természetesen a zenekar is mindent megtett, hogy egy pillanatig se unatkozzanak a vendégek, videónkban a horvát dalokra ropott táncokba is bepillantást engedünk.

Horvát Bál 2011. - Szombathely, Tóvendéglő
fotó:

Kia-Bál

Az egyik korábbi báli beszámolónkhoz haragos hangvételű levél érkezett, miszerint mi direkt lejárattunk egy bizonyos bált. Ez már csak azért is meglepő, mert csupa jó dolgot írtunk arról és sok kép mellett videót is közöltünk a rendezvényről. A félreértést egy viccnek szánt mondat okozhatta, amiben ráadásul magunkat fricskáztuk korosodásunk miatt. De ha már így szóba került, akkor tájékoztatásképp közöljük, hogy akik bekerültek összeállításunkba, azokat méltónak találtuk arra, hogy megjelenjenek. Volt bál, ami nem igazán sikerült az idén, de a szervezőkkel egyeztetve erről nem is adtunk anyagot. Az összeállításoknál arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb bálozót megörökítsük és ezzel évek óta egyedülálló lenyomatát készítjük el a környékbeli báloknak.


Borlovagrendi Bál - Hotel Claudius

A Borlovagrend tagjai és hozzátartozóik báloztak a négycsillagos Hotel Claudiusban. Az elegáns öltözetekhez elegáns borok társultak, a finom nedűk pedig a jókedvet is megteremtették.

Borlovagrendi Bál 2011. - Szombathely, Hotel Claudius
fotó: Tánczos Mihály

Bolyai Diákbál - NYME-SEK

A Bolyai Gimnázium Diákbáljára az egyetem éttermében került sor. Örömmel láttuk, hogy sok fiú is ropta a táncparketten, sőt, láttunk olyan legényeket, akik éppen tánclépéseket tanítottak a lányoknak. A 80-as évek magyar slágereit együtt énekelték a fiatalok a tanáraikkal. Az utóbbiak sem tétlenkedtek, megmutatták a diákoknak, mennyire tudnak táncolni.

Bolyai Diákbál 2011. - Szombathely, NYME-SEK
fotó: Tánczos Mihály

Videónk rögzítette, hogyan csavarják fel a szőnyeget 220 felett a mai Don Quijote-k. A film első negyven másodpercében egy trió spontán bemutatója látható, ami azonnal mosolyt csalt az arcunkra.


Áll a bál az állatokért - Tóvendéglő

A Fekete István Állatvédő Egyesületről sokat hallhattunk tavaly is. Az ebek és macskák megmentésében jeleskedő szervezet szinte minden nagyobb rendezvényen ott van és négylábúak tucatjait adták örökbe. A báljuk is jótékony célokat szolgált, jó hangulatban mulattak éjszakába nyúlóan.

A Fekete István Állatvédő Egyesület bálja 2011. - Szombathely, Tóvendéglő
fotó: Tánczos Mihály

Kámoni Arborétumért Egyesület farsangja - Herényiek Háza

A természet kedvelői is összejöttek egy családias hangulatú farsangi mulatságra. Láttunk a csapatban botanikust, muzeológust, gombaszakértőt, erdészt, túravezetőt is. A beszélgetés és tánc mellett hagymás zsíros kenyér, sütemények és finom borok gondoskodtak a jó hangulatról. Na meg a fűszoknyás lányok és a jelmezesek, akik limbózásban is összemérték erejüket, vagy inkább gerincük hajlékonyságát.

A Kámoni Arborétumért Egyesület bálja 2011. - Herényiek Háza
fotó: Tánczos Mihály

Paragvári Iskola SZM Bál - Tóvendéglő

A szülői munkaközösségek bálja mindig jó terep az összecsiszolódásra, ötletek merítésére, ismerkedésre a tanárokkal. No és persze a táncot sem szabad kifelejteni. Képeink is bizonyítják, hogy remek volt a hangulat a Paragvári Iskola bálján.

Paragvári Iskola SZM Bál 2011. - Szombathely, Tóvendéglő
fotó: Tánczos Mihály

Concordia Bál - Kőszeg

Az idén nem jutottunk el a Concordia Bálra, viszont Hani Tibornak köszönhetően részletes képgaléria található róla a neten.

Concordia Bál 2011. - Kőszeg
fotó: Hani Tibor
Ismét felhívjuk Olvasóink figyelmét, hogy cikkünk minden képe új galériát nyit meg! Jó böngészést kívánunk!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: *m*nny* m*ll*kh*t*st t*l*lt*k, cs*d* h*gy m*g *l*nk!!! :D...
Az Astra Zeneca új mellékhatását közölte az Európai Gyógyszerügynökség
miki1950 : *m*ll*tt, h*gy K*rt*sz n*m *ll m*ssz* * v*l*s*gt*l, l*tn* k*ll, ...
Rendkívüli tüntetést jelentettek be hétfőre
oszto: M*dzs*rt n*m *rt*tt v*ln* m*ll* *rn*. Cs*k h*gy t*lj*s l*gy*n....
Magyar-osztrák határ: Lassan tönkremegy a Népek Barátsága emlékhely
oszto: M*st *s. *ccs* *ng*z*k j* h* v*nn*k....
Magyar-osztrák határ: Lassan tönkremegy a Népek Barátsága emlékhely
belabo: *nn*k *d*j*n *z**r* f*lsz*b*d*t*s*r* *s gy*jt*tt*k M*gy*r*rsz*g*...
Rengeteg pénzt gyűjtöttek Jakab Péternek