NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Hová tűntél Honthy?

Fiatalok színházi próbáját láthatjuk a Hotel Claudius télikertjében. A 30-as évek visszaidézése igazi kuriózum - a belépés díjtalan.

Ki is az a Honthy Hanna?

Az eredetileg Honthy-Karády-est próbájának kezdetén megjelenik Karády Katalin (Pusztai Krisztina alakítja), ám Honthy Hanna nem. Ez a szituáció adja a többi kérdést. Ki is az a Honthy Hanna? Emlékszünk -e még rá? Ezekre a kérdésekre keresi a választ három fiatal, miközben a nézők egy színházi próbát láthatnak. Zongorán Bogáti Péter kísér, énekel Coeur de Leo.

Ex-cromwellesek előadása

Hová tűntél Honthy?
fotó: Nyugat.hu

A produkció ismerős lehet a szombathelyiek számára, hiszen 2007 februárjában a Cromwell Ifjúsági Színtársulat előadásában a Kávéházi beszélgetések című előadás nagy sikert aratott a városban. Bár a szereplők akkor a színtársulat tagjaiként léptek fel, most nem kívánják újra életre hívni azt, csak a nosztalgiaest kedvéért álltak ismét össze. Új köntösbe bújtatták a régi darabot, a közönség szemei elé tárják miképp állt össze a hajdani előadás, milyen kérdések merültek fel a próbafolyamat során, valamint a nézők azt is megtudhatják, kinek milyen véleménye alakult ki a két színésznőről: Karády Katalinról és Honthy Hannáról.

Rendhagyó előadás - rendhagyó helyszín

Hogy ez miként valósulhat meg a Honthy Hannát alakító színésznő nélkül? November 12-én megtudhatják a Claudius Szálló télikertjében, 19 órakor.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

palig: *ssz*s k*r*kp*r *t *ly*n *l h*ny*g*lt j*rj*t*k *s l*s*t*k h*gy s...
Nem takarítják a Külső-Nárai út kerékpárútját - írja olvasónk
miki1950 : *z *lt*l*d l**rt*kk*l m*x. *gy*t*rt*k. V*n*tk*zt*tv* *z *dd*g b...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás
elbandi: *h, h*gyd. *m*g m*gv*n n*k*k * c*rk*sz, *dd*g n*ncs b*j. :) m* ...
Ellenzéki előválasztás: még nem tudni, hogyan jelentkezhet, aki szavazni akar
miki1950 : N* b*ntsd, m*rt *g*z*t b*sz*l, m*gh* f*lt*t*l*s m*db*n *s m*ndj*...
Rusvai szerint hamarosan visszatérhet a kötelező maszkviselés
elbandi: v*gy n*m k*n* * f*csk* f*szk*k*t l*v*rn*... :/...
Annyi a szúnyog Győrben, hogy a polgármester a lakosok segítségét kéri