NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Holnap Könyves Vasárnap a Berzsenyi Könyvtárban

Ez az amnesztia napja, és még Kollár-Klemencz is lesz.

Az Országos Könyvtári Napok szombathelyi rendezvényeinek sorában mindig különleges a Könyves Vasárnapra keresztelt rendkívüli nyitvatartás, amikor a beiratkozási kedvezmény és az amnesztia - tényleg nem kell késedelmi díjat fizetni, hozzák csak vissza bátran azokat a régen kikölcsönzött könyveket J - mellett programok is várják a látogatókat. Idén sem lesz másként. 15 órától papírszínházi mesélés és őszi kézműves foglalkozás várja a gyerekeket, miközben a felnőttek Kollár-Klemencz László zenés irodalmi délutánján varázsolódhatnak el.

Kollár-Klemencz László neve több okból is ismerősen csenghet. Énekes, dalszerző, szövegíró, rendező, forgatókönyvíró, animátor, gyártásvezető, rövidfilmek zeneszerzője, grafikai tervező, látványtervező. Sokszínű személyiség. A Budapesti Műszaki Egyetem Építőmérnöki Karán szerezte első, tájrendező diplomáját, majd az Állatorvostudományi Egyetemen a hippológus, lovastanár diplomáját. Lovasedző. Is.

A Kistehén zenekar frontembereként vált igazán ismertté. Zenei szólókarrierje 2008-tól indult el. Számos produkció vendégszereplője, aktív tagja a Budapest Bár projektnek. Novelláskötetei (Miért távolodnak a dolgok?, A műanyag kerti székek élete) az egyik legrangosabb szépirodalmi kiadónál, a Magvetőnél láttak napvilágot.

Kolár Klemencz plakát
fotó: Facebook

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

palig: S*jn*s sz*m*t t*l*p*k*n Sz*mb*th*ly*n sz*m*t *l b*n*k *z *mb*r*...
Elkezdődött a háború az illegális hulladéklerakók ellen Szombathelyen
miki1950 : N* *l*sz*r *s *rj *rth*t**n v*gy n* *rj s*h*gy. M*s*dsz*r, h* ...
Tiltakozik az ellenzéki szövetség a kormány „büntetőhadjárata” ellen
Paulus_Maior: H*gy m*g n* s*jn*lj*m *zt * r*p*dts*rk*t......
Nehéz hónapok előtt áll Vajna Timi, ezért luxuskörülmények között töltődik fel
Paulus_Maior: H*t g*nd*l*m, * n*l* v*gz*tt h*llg*t*k n*m f*gn*k *szt*lyf*n*k*k...
Vidnyánszky Attila is indít osztályt jövőre az SZFE-n
csarli: *z *ll*g*l*s sz*m*tl*r*k*s s*h* n*m f*g m*gsz*nn*, m*nt *h*gy * ...
Elkezdődött a háború az illegális hulladéklerakók ellen Szombathelyen