NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Herényi Virágút Marót Vikivel és Vásáry Andréval

Idén is rengeteg koncerttel várja az érdeklődőket a Herényi Virágút Szombathelyen.

Április 25-én és 26-án megannyi érdekességgel ismét megrendezésre kerül a Virágút, kicsik és nagyok örömére. A szülőknek sem kell unatkozni, amíg a gyerkőcök bütykölnek, kézművesednek, hisz a változatos program – sok-sok koncerttel fűszerezve – remek kikapcsolódást biztosít minden korosztály számára.

fotó: Nyugat.hu

Marót Viki nem egyszer örvendeztette már meg a szombathelyi közönséget – a fergeteges hangulat és a retro Rock’n’Roll sosem maradhat el. Remélhetőleg így lesz ez 25-én, szombaton is. A Nova Kultúr Zenekar ugyanis délután három órakor a Németh László utcai tér színpadán lép fel – megfelelő alkalmat biztosítva egy kis retroszoknyás, álló inggalléros délutáni táncra.

Vasárnap ugyanitt 14:30-kor Kökény Attila lép a színpadra, hogy szórakoztassa a vásározókat. Ő is járt már városkánkban, nem kis sikert aratva. Reméljük az idő kegyes lesz hozzánk, hogy napsütésben hallgathassuk a megasztárt.

Vásáry André rajongói is készülhetnek, hisz idén ő is a Herényi Virágút fellépői között szerepel. Az énekest (aki ritka szopránjával szintén egy tehetségkutatónak köszönhetően vált ismertté) már láthattuk a szombathelyi Sztárkarácsonyon, és most ismét alkalom nyílik egy kis andrés kikapcsolódásra. Koncertje vasárnap a Szent György-templomban 15:30-kor lesz.

Kapcsolódó

2015.04.08. 09:13

2015-ben is lesz Herényi Virágút, íme a részletes program

/ programajánló /
Kertváros, kiállítók, virág- és dísznövénykertészetek, rengeteg látogató és fergeteges programok. Április 25-én és 26-án ismét Herényi Virágút Szombathelyen.

Hozzászólások (3)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

shopron: *r*l*k, h*gy f*lf*d*zt*t*k V*c*t, *gy *g*z*n h*ng*l*t*s k*sv*r*s...
Múmiák és sütemények: Vác, az ismeretlen város a Duna partján
ta-tom: N*gy*n sz*m*t d*l*g *z *lt*tl*n*k *ld*z*s*, k*nysz*r*tg*t*s* *s ...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás
amiede: Cs*k gr*t*l*ln* l*h*t. N*m j*bb *z m*nt * gy*l*lk*d*s *s * f*c*m...
Tudta, hogy Szombathelyen a panelházak között van egy mini arborétum?
iszek: F*c*zn* k*ll*tt v*ln*,zs*bh*k*zn*, sz*ty*l*t k*pk*dn*...t*l*n m...
A Hősök terén tüntetnek az egészségügyi dolgozók
okoska120: *lph* v*r*s *ll*n* *lt*st t*sz*k k*t*l*z*v*, *m*k*r * d*lt* *s g...
Kijött a rendelet, hogy kiknek lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás