NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Hende Csaba és Nemény András antirajongói oldalon kapja az ívet

Egymásnak esett a Facebookon a helyi Fidesz és a helyi MSZP. Cicaharc élesben!

Végre összeszedte magát kicsit az ellenzék, és a béna, átlagember számára érthetetlen csajozós plakátok után sebességbe kapcsolt, elő is vehetjük a pattogatott kukoricát. A szombathelyi származású, rendkívül rokonszenves arcéllel rendelkező honvédelmi miniszternek most ugyanis egy külön Facebook-oldalt hoztak létre, ahol úgynevezett szórakoztatóipari eszközökkel állítják pellengérre be nem tartott ígéreteit. Például megtudjuk, hogy Váton mégiscsak lesz repülőtér, csak kicsit másképpen:

Ez pedig ismét a kicsit másképpen megvalósuló repülőtér esete, csak itt már formanyelvileg másképpen: ANIMÁCIÓKÉNT! Nem lehet nem észrevenni a Monty Python hatását, bár az is lehet, hogy Matolcsy György főmérnök volt a fő inspiráció - mindegy, a végeredmény tényleg vicces:

Nemény, a szoci lehetett a kiváltó ok

A "másik oldal" fontos emberének, a szocialista Nemény Andrásnak valamivel korábban, már egy héttel ezelőtt elkészítették ezt a Facebook-oldalt a riválisai, alighanem valahonnan a Fidesz-iroda környékéről. Valószínűleg ez válthatta ki a Hende Bubus változat létrejöttét, amivel a vörösök bizony lépéselőnybe kerültek, már ami a kreativitást illeti, mert a Nemény, a szoci oldal egyetlen érdemi posztja eddig egyetlen kép, mégpedig:

fotó: Nyugat.hu

Ennél kampányabb perpillanat nem is lehetne az időszak, de azért még várunk pár csípősebb odasuhintást mindkét oldaltól, mert nem szeretnénk csak dögunalmas, egérürülék-szagú közleménnyel megtölteni a választási rovatunkat. De tényleg, hol az a jó öreg cirkusz? Hol van már a felkötött karú Szakály, a seggbedugott szocialista, meg a többiek? És eleve, mi van Lazáry Viktorral, adott már hajmintát?

Hozzászólások (8)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : M*nth* *gy h*t* *zt m*r *lv*st*m v*ln*, cs*k *pp*n n*m *rk*z*tt ...
Újabb nagy adag orosz vakcina indult útnak vasárnap Magyarország felé
gaful: * k*n** v*kc*n* s*mm*v*l s*m r*ssz*bb,m*nt * t*bb*!* f*l Sz*rb**...
Ön mit gondol arról, hogy Orbán Viktort a kínai vakcinával oltották be?
Vasi: *tt n*m *s *z * l*gn*gy*bb pr*bl*m*,h*gy k*t m*v*l *lt*n*k b*, h...
Ön mit gondol arról, hogy Orbán Viktort a kínai vakcinával oltották be?
fgzb: M**t*n sz*nt* * t*lj*s s*jt* * t* k*z*t*kb*n v*n, *m*t *l*p*s*n ...
Ön mit gondol arról, hogy Orbán Viktort a kínai vakcinával oltották be?
angelica: G*nd*l*m *z cs*k *nny*t j*l*nt, h*gy * k*n** v*kc*n* *s m*gk*pj*...
Ön mit gondol arról, hogy Orbán Viktort a kínai vakcinával oltották be?