NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Házfal állította meg a szabálytalan sofőr autóját – Renault hajtott VW elé

Az Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla ellenére hajtott védett úton haladó Volkswagen elé egy Renault Szombathelyen. Egy parkoló autó is megrongálódott.
fotó: TM

Legalább tucatnyi autó ütközött már a szombathelyi Szelestey László és Wesselényi Miklós utcák kereszteződésében álló épület falának és a korábban szintén autó által kitört fa helyére sem ültettek már másikat. (Vonatkozó cikkeink ilyen baleseteket is felelevenítenek.) A korábbi elsőbbségadás kötelező táblát időközben Állj, elsőbbségadás kötelező! tábla és ennek megfelelő útburkolati jelek váltották, de azóta is előfordulnak hasonló balesetek.

fotó: TM

A mostani balesetnél egy Renault érkezett a Wesselényi utcában. Az autó vezetője körülnézett ugyan, de nem vette észre a védett Szelestey utcán érkező Volkswagent és behajtott a kereszteződésbe.

fotó: TM

A VW a Renault oldalának ütközött, amitől az utóbbi felhajtott a járdára és egy parkoló Opel mellett házfalnak ütközött.

fotó: TM

A balesetben senki sem sérült meg.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés