NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Hazai pályán nyert az SZKKA a Szentendre ellen

Igazi csapatmunka, megérdemelt győzelem.

A visszavágás reményében lépett pályára a Sylver Ops Cafe SZKKA a Szentendre elleni hazai NB I/B-s bajnokin, hiszen az ifi csapat a szezonbeli két vereségéből az egyiket éppen Szentendrén szenvedte el szeptemberben – kezdik a beszámolót a csapat hivatalos oldalán.

Gyors gólváltással indult a találkozó, majd Wald találatával már náluk volt az előny. Néhány helyzet kimaradt, így a vendégek elléptek 5-2-re, de aztán hamar magukra találtak a lányok és Török két góljával felzárkóztak 6-7-re. Az első félidő derekán az egyenlítés is összejött, Pődör Rebeka pedig a vezetést is visszavette, 8-7.

Jól működött a védekezés, a Szentendre hosszú percekig nem talált a kapuba. Már három góllal is mentek, de a játékrész utolsó perceiben feljött a vendégcsapat, a szünetben 14-14-et mutatott az eredményjelző. Az első félidő krónikájához hozzátartozik, hogy a szombathelyiek elveszítették csapatuk vezérét, Pődör Rebekát, így a második játékrészben nélküle kellett helyt állniuk.

fotó: www.szombathelyikezilabda.hu

A második félidő elején elléptek kettővel, de aztán jött egy kisebb rövidzárlat, 17-17-nél Pődör Zoltán kért időt. Wald labdaszerzése, majd gyors gólja után újra kettővel vezettek, de megint gyorsan egalizált a Szentendre. Fordulatosan alakult a találkozó, az utolsó tíz percet háromgólos előnyről várták, 25-22-nél a vendégek kértek időt.

A legfontosabb pillanatokban remekül védekeztünk, Christe fontos hetest is védett. A lányoknak a helyén volt a szívük, a kulcsjátékos kiesését igazi csapatmunkával pótolták. Öt perccel a vége előtt már 4 gól is volt a különbség és innen már nem adtuk ki a kezünkből a győzelmet. A Sylver Ops Cafe teljesen megérdemelten 30-27-re nyert, ifi csapatunk a tabella második helyéről várja a folytatást a felnőtt NB I/B-ben – fűzte hozzá az edző.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Paulus_Maior: V*ll*s* r*nd*zv*ny v*lt! * f*d*szh*v*k sz*nts*gt*l*n *m*d*s*.....
Harmincfős, tiltott rendezvényt tartottak meg a fideszes országgyűlési képviselővel együtt
miki1950 : Sz*m*mr* t*k m*nd*gy *gyh*gy ny*g*dt v*gy*k. ...
Harmincfős, tiltott rendezvényt tartottak meg a fideszes országgyűlési képviselővel együtt
miki1950 : * l*ny*g, h*gy * v*l*d* *d*t*k*t t*tk*lj*k, m*n*p*l*lj*k *z *pp*...
Itt vannak az első negyedév szombathelyi halálozási adatai, és ember legyen, aki érti őket
Nagyadri: *z *gy *g*n *rt*lm*s h*zz*sz*l*s. P*nt *gy*kr*l s*m b*sz*lt*m. *...
Itt vannak az első negyedév szombathelyi halálozási adatai, és ember legyen, aki érti őket
Jómagam: Ny*g*, *lt*k*zt*k m*r....
Harmincfős, tiltott rendezvényt tartottak meg a fideszes országgyűlési képviselővel együtt