NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Hatos Gábor átvette az olimpiai bronzérmet

Az Aréna Savariában zajló Golden Grand Prix verseny közben tartották az ünnepséget. Még Hende Csaba is kitüntetést kapott.

A birkozoszov.hu beszámolója szerint látványos ünnepségen köszöntötték a szombathelyiek a város olimpiai bronzérmesét, Hatos Gábort, amire csak most, a Magyar Nagydíj keretében volt először lehetőség.

A szövetség elnöke átadta dr. Hende Csaba honvédelmi miniszternek a FILA arany kereszt-kitüntetését, Marton Zsoltnak, Szombathely megyei jogú alpolgármesterének a FILA plakettjét, Gáspár Tamás igazgató pedig dr. Puskás Tivadarnak, a város polgármesterének a Magyar Birkózó Szövetség arany keresztjét.

Hatos Gábor és a bronzérem
fotó: Mészáros Zsolt

Átadták az elismeréseket az elmúlt év legjobbjainak is. Az év menedzsere Puksa Ferenc lett. Fél évszázad a birkózásban-elismerést kapott Elek Tamás, Lakatos András és Erdős Márton. Az év bírója címet Pál Szabolcs érdemelte ki. A birkózók neveléséért-elismerést Csatlós István vehette át. Az utánpótlás-birkózók neveléséért járó kitüntetést Péteri András, ugyanazzal az indoklással Fodor György a FILA bronzkeresztjét. Egész pályafutását értékelték ajándékkal Fodor Zoltánnak, nemrégiben visszavonult olimpiai ezüstérmesünknek.

Az év utánpótlás-edzője Takács Ferenc, az év nőiedzője Nagy Lajos, a szabadfogású mestere Gulyás István, a kötöttfogású Struhács György. Az év utánpótlás-birkózói: Németh Éva, Molnár József, Lám Bálint. Az év szabadfogású birkózója Hatos Gábor, a női legjobbja Dénes Mercédesz, a kötöttfogású Módos Péter, míg az Év birkózója Lőrincz Tamás lett.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h* m*st f*d*sz*s l*nn*k, m*nd*nh*l * l*gsz*r*bb j*l*lt*k*t b*sz*...
Kik azok a jelöltek, akik közül választani lehet Vas megyében az ellenzéki előválasztáson?
zuckerpopo: * r*k*s sz*r t* v*gy, p*k*lj *s h*zz k*l*tr* - *nny*...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett
Paulus_Maior: *z*k * sz*l*k t*dv*, t*d*tl*n*l * k*ny*lm*s*bb *t*t v*l*szt*tt*k...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház
dredd biró: S*kb* k*r*lt *z *z *r*m *z *mb*r*k *d*j*b*l. *bb*l * p*nzb*l h*s...
A szombathelyi városházán köszöntötték Falco kupagyőztes csapatát
lojalista: N*s b*r*t*k*lh*t*,h*gy * K*rm*nd* K*lcs*y F*r*nc *lt*l*n*s *sk*l...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház