NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Három tűzhöz is riasztották a vasi tűzoltókat január utolsó hétvégéjén

Egy ember meg is sérült.

A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hétvégi összefoglalójából derült ki, hogy korom izzott és égett egy családi ház kéményében pénteken, Egyházashetyén a Kossuth Lajos utcában. A kéményhez csatlakozó fűtőberendezésből a celldömölki önkormányzati tűzoltók eltávolították a fűtőanyagot, személyi sérülés szerencsére nem történt. Az egység parancsnoka megtiltotta a kémény használatát a műszaki felülvizsgálatig, így a lakóknak más módon kellett megoldaniuk a fűtést.

Zöldhulladékot, gallyakat égettek Kétvölgyön a Fő utcában, külterületen, annak ellenére, hogy a helyi égetési rendeletben ebben az időpontban tilos volt. A körmendi hivatásos tűzoltók a tüzet kézi szerszámokkal eloltották, szerencsére nem sérült meg senki.

Ágy égett egy körmendi családi ház egyik szobájában, az Akác utcában szombaton. A tűz az ágyról nem terjedt tovább, de a lakás megtelt füsttel. A tüzet a körmendi és szentgotthárdi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották, majd a lakást kiszellőztették. Az épületben lakót a mentőszolgálat megvizsgálta, füstmérgezés gyanújával kórházba szállították.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Fater: Cs*k t*dn* k*ll*n* *lv*sn*, n*m*t*l v*gy *ng*l*l. J*, t*d*m, h*g...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak
Fater: https://www.bm***.gv.*t/...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak
Pizsi: N*m k*ll cs*k *z*rt t*r*ln* * k*mm*nt*m*t, m*rt l*k*cs*g k*mcs*z...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
Fater: R*p*st??????? N*, *z h*t*l*s. T* m*g m*r v*t*tk*zt*k. T*kf*j*k....
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak
Fater: N*k*m *nk*bb H*tl*r * b*r*t*m....
Rendkívüli tüntetést jelentettek be hétfőre