NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Tisztázza magát a kőszegi bokszoló

Többszörös magyar bajnok Hámori Ádám is ott volt a vasárnap hajnalni pofozkodásnál, azonban ő senkit sem ütött meg - állítja.

Nagy port kavart az a verekedés, ami vasárnap hajnalban történt Kőszegen

2018.01.22. 12:57

Alaposan megverték a kőszegi farsangi bálból hazafelé sétáló fiút

/ sokkoló 3 hsz. /
Az áldozat azt állítja, hogy támadói csupán szórakozásból hagyták helyben.
. Az első hírek arról szóltak, hogy egy pár és a pár lány tagjának két lánytestvére hazafelé indult a kőszegi farsangi bálból, amikor négy fiatalember megtámadta őket, a fiút pedig helybenhagyták.

A verekedés sértettje
fotó: x

A rendőrségi közlemény a gyanusítottak monogramját is közreadta, ezek szerint F. Krisztiánt, H. Á. Bencét és F. Jácint ellen folyik a nyomozás. A negyedik gyanusítottat csupán úgy említi a közlemény, mint egy 17 éves lányt.

Kőszegen sokan tudni vélik, hogy a H. Á. Bence nem más, mint a kőszegi Fitt-Box Egyesület ökölvívója Hámori Ádám Bence, aki többszörös magyar bajnok bokszoló.

Megkerestük hát az érintette, hogy valóban ő verekedett e vasárnap hajnalban.

-

Nem

- kezdte röviden a sportoló, aki aztán az egész aznap esti történetet elmesélte.

Egy baráti társasággal szórakoztunk a bálon, ott volt a barátnőm is, akinek egyszer csak nekiment egy másik lány. A másik lányt is ismerem, valószínű, hogy féltékenységből esett neki a kedvesemnek. Oda akartam menni, hogy közéjük álljak, de a biztonságiak gyorsabbak voltak és azonnal a szétszedték a lányokat és őket, valamint a többi hozzájuk tartozó bulizókat kitessékelték a bálnak helyet adó csarnokból. Az udvaron aztán tovább ment a szócsata, ekkor értem hozzá a sértetthez, akit megkértem, hogy fejezzék már ezt be, és induljanak haza. Egy kicsit löktem csak rajta, hogy ezzel is nyomatékosítsam a szavaimat. Ezzel a részemről le is tudtam és hátráltam is. Ott voltam, a társaságban voltam, de meg nem ütöttem senkit. A rendőrségen egyébként ugyanezt mondtam el. Ökölvívó vagyok, tisztában vagyok vele, hogy mekkora erővel tudok ütni. Azzal is tisztában vagyok, hogy ezzel komolyan meg tudok valakit sebesíteni, éppen ezért soha senkihez nem nyúlok a ringen kívül.

Hámori Ádám álltja, ő a ringen kívül soha senkivel nem verekedett
fotó: Hámori Ádám Facebook

Már korábban, első cikkünk megjelenése előtt próbáltuk felvenni a kapcsolatot a sértettel. Bár tőle is szerettük volna meghallgatni azt, hogy mi történt, sajnos erre nem volt módunk. A fiatalember egy Facebook-üzenetben tudtatta velünk, hogy bár ugyan az ő közösségi oldalra kitett posztja nyilvános, ahhoz nem járul hozzá, hogy nevét és fotóját megjelentessük oldalunkon, ezért arcát kitakartuk.

Az ügyben a rendőrség nyomoz.

Hozzászólások (5)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

spq2s: *tt v*lt m*r *z *d*ly*! T*l*n v*g*t *r * m*d*rn g*tt*k k*rsz*k*....
Két kocsihely egy lakáshoz és egyebek - Egy rendelet miatt másként kell majd építkezni Szombathelyen
west: K**l*m*zh*t*d *z *l*bb**k*t *bj*kt*v*n *s f*gg*tl*n*l: -r*k*rd ...
Orbán Viktor kimondta: „Csupa rossz hírem van”
realista: K*m*n,*z *sk*l* *s V*z*nt* *tc* k*rny*k* t*l* v*n j*bbk*z*s,*z*z...
Újabb négy szombathelyi útkereszteződés kap tükröt
busman: T*p*rz*k*ln* n*m, d* s*k*t r*h*gn* * h*zz*d h*s*nl* gy*k*r*k*n *...
Nyilvánosságra hozták, milyen mellékhatásai lehetnek a kínai vakcinának
realista: T*gn*p H*rn*d* Zs*lt *z *TV-b*n m*r sz*nt* k*sz ,*ld*nt*tt t*nyk...
"Nem tesszük a csizmát az asztalra, nem fúrunk olajkutat az Őrségben"