NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Hali nevelést vettek őrizetbe?

Tovább dagad a bundabotrány, S. Lászlót, aki jelenleg a Vasas focistája, ma vették őrizetbe. A hátvéd egy hétvégén letartóztatott kozármislenyi focista vallomása után került képbe.

A Blikk információja szerint a Központi Nyomozó Főügyészég a Nemzeti Nyomozó Irodával együttműködve S. Lászlót (25), a Vasas futballistáját és H. Gábort (28) gyanúsítja azzal, hogy manipulálni akarta a 2009. áprilisában lejátszott Honvéd–Siófok (2-2) Magyar Kupa-elődöntő visszavágójának az eredményét. A két játékos a szombaton őrizetbe vett A. Attila (31) vallomás után került a nyomozók előterébe.

H. Gábor júniustól több héten át egy másik bundaügy miatt előzetesben volt, ám lakhelyelhagyási tilalommal szabadlábra helyezték. S. László pedig a tizenharmadik gyanúsítottja a magyar bundabotránynak - adta hírül a Blikk.

A. Attilát a szombati Győr II–Kozármisleny NB II-es mérkőzés után az öltözőfolyosón állították elő. A játékos vasárnap részletes beismerő vallomást tett, elmondta, hogy az MK elődöntő előtt kapcsolatba lépett és megállapodott a német bundabotrány központi figurájával. Megállapodásuk arról szólt, hogy az akkor a Siófokban játszó labdarúgó, több társa – S. László és H. Gábor – segítségével külföldi bűntársai által tervezett fogadásnak megfelelően befolyásolja a mérkőzés eredményét. A játékosok 15-20 ezer eurót (4,7-6,3 millió forintot) kaptak volna. A túl nagy kockázat miatt azonban nem tették meg fogadásaikat, így a futballisták sem kapták meg a pénzt. Ettől függetlenül elkövették a bűncselekményt.

A Vasas keretében jelenleg egyetlen egy S. László található, aki szombathelyi nevelésű, de felnőtt meccsen nem lépett pályára a Haladásban.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

Katka: Cs*k n*m m*g*nt *z * h*b*s, *k* ny*lv*n*ss*gr* h*zt*? * f*c* *...
Súlyosan antiszemita cikk jelent meg az Origón
George Clooney: S*k *g*zs*g*t *rt. F*lyt*ss*!...
Demeter Szilárd visszavonja a publicisztikáját, és törli magát a Facebookról
Katka: G*nd*l*m n*g v*n m*r * zs*r*s *ll*s!...
Szájer József lemondott EP mandátumáról
Katka: N*m * g*nd*z*kh*z t*rt*z*m , *gy k*zv*tl*n*l t*d*m * h*lyz*t*t. ...
105 lakó és 49 gondozó kapta el a vírust egy soproni idősotthonban, 12-en meghaltak
emberfarkas: M*s m*st s*jt*m, m*ly*n "sz*ll*m*" t*v*k*nys*gr* *dj* m*...
Szájer József lemondott EP mandátumáról