NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Sötét ruhás gyalogost gázoltak halálra Kőszegen

Sötét ruhában állt az úttesten egy középkorú nő Kőszeg határában, a határra vezető úton. Az érkező Suzuki elgázolta, a helyszínen meghalt.

Halálos baleset történt pénteken a késő esti órákban Kőszeg határában, a 87-es főúton, néhány száz méterre az osztrák határtól. Egy Suzuki személyautó haladt Ausztria irányába, amikor egy kereszteződésnél elgázolt egy nőt. A sofőr tudta ugyan, hogy embert gázolt, de miután megállt és visszaszaladt sehol nem találta a testet. Információink szerint a mentőknek is ezt mondta.

Nem sokkal később kiderült, hogy az eddig ismeretlen nőt az ütközés után az autó egy darabig magával vitte, majd a vészfékezéskor előre repült és jóval a jármű előtt feküdt. A nő azonnal meghalt.

Sötét ruhás nőt gázolt halálra egy Suzuki Kőszegen
fotó: Tánczos Mihály

-

Már csak akkor vettem észre, amikor előttem volt. Sötét ruhában volt, teljesen beleolvadt a környezetébe. Nem mentem gyorsan, kb. 70 kilométerrel haladhattam, akkor még teljesen száraz volt az aszfalt

- mondta el a nyugat.hu-nak a Suzuki vezetője. A helyszínelés kezdetekor megeredt a hó és percek alatt belepte az utat, így a helyszínelőknek és az igazságügyi szakértőnek nehéz dolga volt.

A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott, a forgalmat elterelték.

Sötét ruhás nőt gázolt halálra egy Suzuki Kőszegen
fotó: Tánczos Mihály

Driftelő busz, kisodródó autók

Szombathelyre visszaérve már teljesen fehér volt az úttest. Munkatársunk lendületesen kanyarodó és az úton átsodródva padkázó autót, "driftelő" autóbuszt látott rövid időn belül. Információink szerint komoly odafigyelést igényel a közlekedés a nemrégiben átadott, Csaba úti felüljárón is, ahol a meredek emelkedőn és lejtőn csúsznak meg az autók.

Hozzászólások (13)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

okoska120: * sz*v*g*t l*g*l*bb t*dt*....
Igazi ősmagyarként, Petőfi mentéjében énekli a Himnuszt Varga Viktor
fgzb: * f*nt* k*p*n *gy*rt*lm**n p*rtr*nd*zv*ny v*n. N*m t*d*m, k* *...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
fgzb: H*zd k* * f*j*d * h*v*r*d s*gg*b*l, h*th* k*t*szt*l * l*t*s*d......
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
Ddd911: *rr*l l*h*tn* v*t*tk*zn* m*ly*k *ld*l *z *k* v*h*m*ns*bb*n *ll k...
Hollik István Sárváron is bejelentette, hogy megállították Karácsony Gergelyt
eheti: D* j*! V*l*k*n*k. Sz*r*ncs*r* m*r*dt * r*m*k h*lysz*n *s * c...
Emberek! Idén is lesz óriáskerék Szombathelyen