NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Halálos baleset Tokorcsnál

Teherautó és kisáruszállító ütközött, egy férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe, a balesetnek több sérültje is van.

Frissítés, 19:05

A nyomok alapján a Celldömölk felé tartó Fiat áruszállító tért át a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy Sárvár felé tartó teherautó platójának. A kemény plató gyakorlatilag az utastértől a hátsó ajtóig végighasította a Fiatot, amelynek vezetője a gyors segítség és a helyszínre érkező mentőhelikopter ellenére meghalt. Újabb információink szerint a Fiat utasa többszörös koponyasérüléseket szenvedett. Állapota súlyos.

Nem sikerült megmenteni a sofőr életét
fotó: Tánczos Mihály

A meszet szállító teherautó vezetője karcolásokkal megúszta. Amikor kiderült, hogy valaki a roncsok közé szorult, akkor Sárvárról és Celldömölkről is indult tűzoltóautó, de a szétnyílt oldalú autóból a mentők ki tudták szabadítani a férfit és azonnal megkezdték az újraélesztését. Nem jártak sikerrel.

A helyszínelés videón

A celldömölki tűzoltók a roncs kivontatásánál is segédkeztek és az ekkor kifolyó olaj mentesítéséről is gondoskodtak. Az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Ilyen perem hasította végig a Fiat oldalát
fotó: Tánczos Mihály

Korábban írtuk:

A két autó hétfő délután Tokorcs és Nagysimonyi között ütközött érintőlegesen, az ütközés következtében a Fiat kisáruszállító az árokba csapódott, vezetője életveszélyes sérüléseket szenvedett. Mentőhelikopter érkezett a helyszínre, a mentők közel húsz percen küzdöttek a férfi életéért, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét veszítette.

Úgy tudjuk, a balesetnek két sérültje is van, egyikük könnyebben sérült meg, a másik sebesült állapotáról nincs információnk.

A teherautó vezetője karcolásokkal megúszta a balesetet
fotó: Tánczos Mihály

A rendőrség közleménye

A 8404-es számú úton egy celldömölki férfi közlekedett Nagysimonyi felől Tokorcs irányába. Haladása során érintőlegesen ütközött a vele szemben közlekedő tehergépkocsival, majd a vízelvezető árokba csapódva állt meg. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét vesztette, utasa az elsődleges orvosi vélemények szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A balesettel érintett útszakaszon teljes útzár van érvényben. A Rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Hozzászólások (6)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

palig: *z m*nd *z*rt v*l*s*lt m*g m*rt * S*m* *s *d* j*rt *v*d*b* , b*n...
Napelemek és hőszivattyúk – Megújuló óvodák Szombathelyen
crankitup: N*l*d *s *lm*nt*k *tth*nr*l... ...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
crankitup: K* h*tt* v*ln*. *gy k*nny* l*sz *ls*lly*szt*n* *z *d*f*z*t*k p*n...
Már saját alapítványa is van Várkonyi Andreának
miki1950 : H* n*m b*n*d, k**g*sz*t*n*m. - * t*t*l*t*r**s *ll*m m*gt*r*mt*s...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel
crankitup: * gy*rt* cs*k *z*n v*n, h*gy m*n*l t*bb*t sp*r*lj*n. Pl. * vw k*...
Katalizátorok tucatjait lopta el egy 18 éves fiú Szombathelyen