NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Halálos baleset Nagysimonyi határában - fának csapódott egy autó

A tetejével egy fának csapódott egy személyautó Nagysimonyi határában, a vezetőt a tűzoltók vágták ki a roncsból, a helyszínen életét vesztette.
Helyszíni képeinkért kattintson!
fotó: Tánczos Mihály

Információink szerint a Volvo XC90-es terepjáró kocsisort előzött, amikor letért az útról és a tetejével fának ütközött. Az autót vezető huszonéves nő életét már nem lehetett megmenteni, súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt.

Úgy tudjuk, hogy a sofőr korábban kocsisorban közlekedett, de lemaradt társaitól és megpróbálta őket utolérni. Teljes útzár van a helyszínen, a forgalmat rendőrök irányítják. A roncsból sárvári tűzoltók szabadították ki a sofőr holttestét.

Helyszíni képeink
fotó: Tánczos Mihály

Nem tért vissza az előzés után

Egy szemtanú elmondta a Volvo megelőzött három autót - közben az ő autóját is, de az előzés után a jármű még több száz méteren keresztül nem tért vissza a saját sávjába. A jobbra ívelő kanyarban a kocsi kereke padkára futott, innét a sofőr még megpróbált korrigálni, de elvesztette uralmát a járműve felett. A Volvo megdőlve haladt az árokban, majd az oldalára fordult és a tetejével ütközött az útszéli fának. A helyszínen van az elhunyt barátja is, aki egy másik járművel érkezett néhány másodperccel a baleset után.

A katasztrófavédelem közleménye: Fának ütközött egy személyautó, a sofőr életét vesztette a balesetben.

Fának ütközött és felborult egy személyautó Vas megyében a 834-es főúton, Nagysimonyi belterületén. Egy ember utazott a gépkocsiban, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. Sárvárról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik visszaállítják a kerekeire és áramtalanítják az összetört gépkocsit, valamint biztosítják a területet a rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt. A munkálatok végeztéig forgalomkorlátozásra kell számítani a főút érintett szakaszán.

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

oszto: *z *ng*z*k....
Koronavírus: október 1-jétől szigorítanak Bécsben
demoktatorovm: *n *g*z*n *ssst*b* T*szt*lt *r*m!...
Katalizátorok tucatjait lopta el egy 18 éves fiú Szombathelyen
miki1950 : L*tsz*k, h*gy N*m*ny *ndr*s v*ssz*f*l* t*lj* * v*r*st, n*m p*d*g...
Újabb multinacionális cég érkezett meg Szombathelyre
tintiritti: *n *nn*k n*m cs*n*lt*m v*ln* pr*m*t *gy c*kk f*rm*j*b*n, h*th* *...
Szlovéniában a home office-hoz is kell védettségi igazolás
Ddd911: P*ty*s d*h*s l*tt? :D k*s bz* ...
A NER-elit luxusutazásait fotózó újságírót is megfigyelték a Pegasus kémszoftverrel