NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Hadházy: Orbán szülőfalujába a kisvasút mellé 1,5 milliárdért építenek hatalmas hidat

A független képviselő szerint ez már beteges.

Maga az építkezés egymilliárdba kerül, a munkát természetesen Mészáros gyerekeinek cége, a Fejér- B.Á.L Zrt végzi. Természetesen egyetlen ajánlattevő közül “választották ki” őket – írja vasárnap délelőtti posztjában a független parlamenti képviselő.

Ez már tényleg beteg: a felcsúti kisvasút megállója mellé másfél milliárdért építenek egy óriási vasbeton hidat, hatalmas éttermet és kilátóteraszt is - írja a korrupcióvadász Hadházy Ákos.

Felcsút, építkezés
fotó: Facebook

Az ellenzék nemrég Zuglóban megválasztott képviselőjelöltje emlékeztet rá: pár éve csak egy kis patak folydogált itt nádassal, de 230 millió EU-pénzből csináltak egy kis mesterséges tavacskát, a szélén egy pár négyzetméteres szigetecskével.

Ez az a hatalmas látványosság, amire alapozva Felcsút 1.5 milliárdot kapott a falu turizmusának fellendítése végett - jegyzi meg Hadházy.

Lehetne még sorolni a szürreális részleteket (pl. az EU pénzt amúgy környezetvédelemre adták), de ez a dolog tényleg annyira betegesen abszurd, hogy nehéz szavakba önteni, és a képek is csak részben adják vissza az élményt. Nem is tudom, a sok kivezényelt turistabusz miért nem került oda is. Többet megtudtak volna a rendszerről, meg hogy mit védenek meg éppen, mint Orbán uszító beszédéből. És legalább az életben egyszer lett volna utas a kisvonaton - írta a vasárnapi posztban Hadházy.

Hozzászólások (17)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : J*l s*cc*lt*m. T* v*gy * 10. k*mm*nt*r* *k* f*nkc**n*l*s *n*lf...
Minden negyedik-ötödik ember funkcionális analfabéta Magyarországon
belabo: M*t k*ll *z*n cs*d*lk*zn*? * p*d*g*g*s*k - *k*k m*nk*j* *r*dm*ny...
Minden negyedik-ötödik ember funkcionális analfabéta Magyarországon
belabo: Gr*t*l*l*k, m*nd*n k*t*nt*t*s m*g*rd*m*lt, *m*t *tv*szn*k. *nny*...
Rauscher Miksa díjat kapott Mátis Barna
belabo: *z j*t*tt *sz*mb*, h*gy * b*c*kl**t*kn*k *s *rd*m*s l*nn* n*v*t ...
Most már biztos: lesz bicikliút Szombathely és Balogunyom között
miki1950 : M*nt * m*ll*k*lt k*mm*nt*k sz*m* *g*z*lj*, v*l*s *z *ls* k*mm*nt...
Közel 7 milliárdot ad a kormány a Színházi Olimpia megrendezésére