NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Közélet

Hadházy most egy luxusrepülőgép útjait mutatja be

A határzár után is sűrűn járt a Maldív-szigeteken, Nizzában.

2020 nyarán és őszén kilenc alkalommal repült Nizzába az az OE-LEM lajstromjelű Bombardier Global 6000 típusú luxus-magánrepülőgép, amelyet Orbán-kormányhoz közeli vállalkozók használnak szívesen – derül ki Hadházy Ákos vasárnapi Facebook-posztjából .

A független parlamenti képviselő repülési útvonalakról készült képernyőfelvételeket közöl, emlékeztetve, hogy aki az adóparadicsomnak számító Monacóba akar utazni, Nizzában kell leszállnia, hiszen a nagyhercegség területén csak helikopterkikötő van. Négy felvételen Maldív-szigetekre tartó repülési útvonalat lehet látni.

A luxus-magánrepülőgép az utak egy részére 2020 szeptemberében, vagyis az Orbán-kormány által a hónap elején életbe léptetett határzár után indult el. Egy Maldív-szigeteki útra 2020. december 26-án kerítettek sort. Innen idézzük Hadházyt:

Repülési útvonalak
fotó: Facebook

„Lehet, hogy a Gázszerelő elkártyázza a lopott vagyont? Vagy a Főnökkel együtt járnak rulettezni? A Gázszerelő és családja által rendszeresen használt OE-LEM lajstromjelű luxus jet mindenesetre tavaly nyáron és ősszel (a határzár után is) kilenc alkalommal, néha 3-4 naponta repült a kaszinóiról híres Monte Carlo repteréül is szolgáló nizzai repülőtérre. (A hercegség 17 km-re fekszik a reptértől, Monaconak csak helikopteres reptere van.

Csatolom az összes repülés útvonalát, olyan jó látni, hogy vannak magyarok, akik a járvány alatt is utazgathatnak. Érdekesség, hogy az egyik nizzai (Monte Carlo-i?) kiruccanás után a gép egy pillanatra leszállt Grazban is, azt nem értem, hogy miért. Az, hogy többször az Adriáról, vagy Malagáról repült oda, érthető.

Persze ha tényleg nem csak a francia Riviérára ment fürödni, hanem valóban a reptérről fél óra autóútra fekvő Monacoba utazott, és tényleg a Gázszerelő maga ült gépen, nem biztos, hogy csak a rulett vonzotta. A hercegség adóparadicsomként is szolgál.”

Repülési útvonalak
fotó: Facebook

Hozzászólások (39)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : J*bb*l*st k*v*n*k n*k* *s * t*bb* s*k*z*r s*rst*rs*n*k. ...
Lélegeztetőgépen kezelik Bányai Gábor, fideszes képviselőt
miki1950 : *z *ly*n k*pcs*l*t cs*k *nny*t *s *r. ...
60 ezer eurót ítélt meg a bíróság egy portugál nőnek, aki 30 éven át főzött és takarított az élettársára
miki1950 : N*gy*n sz*ll*m*s. ...
Podcast péntek Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével
optimista: " m*v*l * j*rv*ny*gy* *d*t*k *zt m*t*tj*k, h*gy * gy*r*k*k k...
Felmerült a kereskedelem korlátozása egy időre
belabo: H*llg*tt*m, j*p*f*, *rt*lm*s v*lt, d* s*mm* *j*t n*m t*dt*m m*g ...
Podcast péntek Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével