NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Programajánló

Jótékonysági Hacuka most szombaton – Gyere Te is és segíts Olivérnek!

Zente története már mindenki számára ismert. Az ő gyógyulásához szükséges pénz hihetetlen gyorsasággal összegyűlt, de az országos összefogás nem ért véget, csak más gyerekekre fókuszálnak a különböző akciók.

A Hacuka most a Vas megyei Perenyén élő Olivér mellé áll, aki szintén egy SMA-beteg kisfiú. Az október 5-i Hacuka közösségi vásár minden asztalbérleti díjából 700 Ft-ot ajánlanak fel Olivér gyógyulására, illetve a szervezői asztalnál kihelyeznek egy dobozt is, amibe bárki bedobhatja adományát. Az így összegyűlt támogatást egy összegben átutalják majd Olivér számlájára.

Szívből köszönjük a Hacuka közösségi vásár szervezőinek: Nárai Ernának és Gellai Ildikónak, hogy a rendezvény keretében Olivért támogatják! Csütörtök hajnalban Budapestre utazunk, Olivér most fogja kapni a 7. kezelést (Spinraza, lumbálással jut be a gyógyszer a szervezetébe), amit már nagyon várunk. Kérlek szurkoljatok, hogy most is simán vegyük az akadályokat! Szombaton találkozunk! Legyünk minél többen EGYÜTT OLIVÉRÉRT!

írta Olivér anyukája reggel a közösségi oldalán.

fotó: Hacuka

Október 5-én, szombaton 8-tól 12 óráig hatalmas választékkal harminc árus várja az érdeklődőket a Hacuka közösségi vásáron az Agora Művelődési és Sportházban. A kínálatban minőségi női- és férfi ruhák, ékszerek, különböző kiegészítők, gyerekruhák, játékok, könyvek, lakásdekorációs kellékek, és mindenféle hasznos holmi megtalálható. A használt áruk mellett számtalan új árucikk, illetve saját készítésű ékszer és ajándéktárgy is megvásárolható a standokon.

További információ a Hacuka Facebook-oldalán .

fotó: Hacuka

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

kotyogós: N*m t*d*m k*m*ly*n v*nn* * p*l*t... *rt*m, h*gy m*t v*z**n*z*l, ...
Podcast péntek Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével
Kari: *gy v*n, * 2/3 m*g * h*v**k*t s*t*n *lts*k k*n**v*l/*r*ssz*l. * ...
Beoltották Áder Jánost, kínai vakcinát kapott
Kari: F*nt*s v*lt*z*s v*sz*nt * m*g*n*t*k l*t*s*t*sn*k * dr*szt*k*s m*...
Két kocsihely egy lakáshoz és egyebek - Egy rendelet miatt másként kell majd építkezni Szombathelyen
miki1950 : * l*mp*v*s '56- b*n k*m*nt * d*v*tb*l, d* * t*bb*r*l l*h*t s...
Márciustól emelkednek a parlamenti fizetések, Kövér László járt a legjobban
Nagyadri: *n *r*l*k n*k*, d* * h*zz*sz*l*s**b*l n*m *z j*n l*. ...
A szerdai zűrzavar után minden flottul megy a szombathelyi volt SZTK-nál