NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Tech

Ha unja már a régi Facebookot, így váltson át egy kattintással az újra!

Miközben már hazánkban is elkezdett élesedni a Facebook új megjelenése az asztali böngészőkben, sokak még nem kapták meg ezt automatikusan. Egyetlen kattintással azonban ők is válthatnak.

Aki már nem bírja kivárni, hogy nála is megjelenjen az új felület, egyszerűen meggyorsíthatja a váltást, ugyanis megjelent egy gomb a Facebook-menüben, melyre rákattintva megtörténik az eget rengető esemény. Ehhez csak a felső kék sáv jobb szélén található háromszög ikonra kell kattintani, majd a legördülő menüben a "Váltás az új Facebookra" linkre.

fotó: Nyugat.hu

Ezzel el is indul a folyamat, melynek során azt is meg lehet határozni, hogy világos vagy inkább sötét módban szeretnénk ezen túl használni a Facebookot. Az látható, hogy alaposan átrendezte a dolgokat a Facebook, egyszerűbbnek, jobban használhatónak tűnik a felület.

fotó: Nyugat.hu

Ugyanakkor, ha mégsem tetszik az új felület, vagy nem talál valamilyen eddig használt funkciót, akkor sincs minden veszve, ugyanis az új felületen is megjelenik a háromszög ikon, melyre kattintva a legördülő menüből ki lehet választani a klasszikus nézetet, így visszakapjuk a jól megszokott felületet.

fotó: Nyugat.hu

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

pistike64: *n n*m m*gy*r*z*t*t k*rt*m, h*n*m m*s v*l*m*ny*r* v*lt*m k*v*ncs...
Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség – A résztvevők között volt Szájer József is
pistike64: K*t k*nkr*t k*rd*s*m v*lt cs*k, d* *lk*r*lt* * v*l*sz*d*st, h*ly...
Brüsszeli szexpartira csapott le a rendőrség – A résztvevők között volt Szájer József is
Latyak: V*lt *tt m*r "j*b*r*t", "M*k*1951" n*v*n, m*st *...
Vissza a babaruhát! – Az államhoz kerül a Haladás-stadion működtetése
OhneGetzi: T* sz*r*ncs*tl*n... :-)...
Vissza a babaruhát! – Az államhoz kerül a Haladás-stadion működtetése
emberfarkas: K*r l*b*rk*zn* *z *l*pj*b*n v*v* k*zp*nt*l*g t*j*k*z*tl*n *s f*l...
Szájer és a Fidesz őszödi beszédei