NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Gyereknap Szombathelyen, négy helyszínen - képgalériák

Szombaton négy helyszínen örökítettük meg a gyerekeket, vagy a nekik szóló programot. A Savaria Plaza mellett a Kámoni Arborétumban, a rendőrségen és a Family Centernél jártunk.

Savaria Plaza

A szombathelyi plazában egész nap zajlottak a gyerekprogramok. Koncertek, bábelőadások, mozibelépő-nyeremények színesítették a programot. A parkolóban mászóvár, tűzoltó- és rendőrautó, na meg fagyi és vattacukor állt a gyerekek rendelkezésére.

Gyereknap a Savaria Plázában
fotó: Tánczos Mihály

Kámoni Arborétum

Szombathely gyönyörű arborétumában ezúttal három egyesület közösen szervezett programokat. A házigazda Kámoni Arborétumért Egyesület mellett a Fekete István Állatvédő Egyesület és a Szombathelyi Gombászklub mutatkozott be kötetlenül. Az arborétumosok a szép környezet mellett ízletes falatokat is kínáltak, az állatvédők kutyákat és cicákat adtak örökbe, míg a gombászok erdő mező kalaposait mutatták be. A szombathelyi gombászok június 11-13-ig a zalai Nován gyűlnek majd össze, hogy kiránduljanak, gombázzanak és szaporítsák a gombákkal kapcsolatos tudásukat.

Három egyesület a Kámoni Arborétumban
fotó: Tánczos Mihály

Rendőrség

A rendőrségi családi napra már csak akkor csöppentünk be, amikor hivatalosan véget ért a program és már a látványosságok javát elpakolták. Elröppent a rendőrségi helikopter is, amellyel a szerencsés tombolanyertes utazhatott egy kört. Azért így is sikerült megörökítenünk néhány vidám pillanatot. Az idén amúgy sem tartottak hagyományos rendőrnapot ( tavalyi galériánk itt érhető el ), így sokan most pótolták a mulasztást.

Családi nap a rendőrségen, Szombathelyen
fotó: Tánczos Mihály

Family Center

A város határába az Acrobasket Jumping Team pörgős és látványos műsorára értünk ki. A fiúk némi kihagyás után az idén újra akcióba lendültek, a közönség pedig hálásan tapsol a levegőben repkedő kosarasoknak.

Gyereknap a szombathelyi Family Centerben
fotó: Tánczos Mihály

Még több kép

Aki nem találta meg magát galériáinkban, de tudja, hogy lefotóztuk, ő jó eséllyel kereshet a nagygalériánkban. Itt kaptak helyet az egyedi arcfestések, illetve a gyerekekről készült egyéb képek is.

Még több kép a négy helyszínről
fotó: Tánczos Mihály

Hozzászólások (2)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés