NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

Gyalogátkelőhelyen gázoltak el ma reggel egy nőt Szombathelyen

Gyalogosgázolás történt csütörtökön reggel a szombathelyi 11-es Huszár úton. Az elütött nő nagyot esett, de az elsődleges adatok szerint könnyű sérüléssel megúszta a balesetet.

A belváros felől érkező Opel személyautó a belső sávban haladt a 11-es Huszár úton. A Stettner Lajos utca kereszteződésénél a kijelölt gyalogátkelőhelyen egy középkorú nő indult el a túloldal irányába. Az asszony már másfél sávot megtett amikor az erősen fékező Opel elütötte. A nő a földre zuhant és megsérült. Jelenleg a Metro irányába egy sávon haladhat a forgalom az érintett szakaszon.

fotó: Tánczos Mihály

Gyalogátkelőhelyen ütött el egy férfit egy Renault Szombathelyen

A Jókai utcában átkelő férfi már másfél sávot megtett a PTE Egészségtudományi Kar épülete felé, amikor az uszoda felé tartó, jobbról érkező Renault elütötte. Az elsődleges adatok alapján nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett az a férfi, akit szerdán délután elgázolt egy személyautó a szombathelyi Jókai Mór utcában.

Hozzászólások (3)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés