NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Életmód

Holnap nehéz lesz

Mit mond a humán-meteorológia?

Vasárnap frontmentes, kellemes időre számíthatunk. A hűvös reggel azonban okozhat panaszokat, és többen az óraátállítást is megérzik. Nem érvényesül majd fronthatás, de a melegedés és a nagy napi hőingás miatt nem pihenhet szervezetünk - figyelmeztet a Meteo Klinika . A hajnal hűvös lesz, ami miatt kopásos jellegű ízületi bántalmakkal ébredhetünk, és ezek a panaszok napközben is tartósan fennállhatnak. A fokozottan érzékenyek napközben enyhe melegfronti tüneteket, kisebb koncentrálási problémákat tapasztalhatnak.

Túlélni
fotó: diamondlily.hu

A téli időszámításra való átállás szintén okozhat humán-meteorológiai panaszokat. Keringési és vérnyomásproblémák, alvászavarok, napközben is álmosság léphet fel, emiatt pedig csökkenhet a teljesítőképesség is, a hangulata is rosszabb lehet. Ha ezt tapasztaljuk, akkor érdemes időben elaludni, és az új időszámításhoz időzített ébredés is jót tehet, az étkezésben is próbáljunk igazodni az egy órával eltolódott napirendhez.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

halfarkas: *gg*d*l*mr* s*mm* *k! *z "*st*n*" m*gm*ndt*: m*nd*nk*t ...
Lélegeztetőgépen kezelik Bányai Gábor, fideszes képviselőt
Rőzsike : *dr* m*st m*r*l b*sz*l? N*m *rt*tt* m*g m*r*l *rt*m? *kk*r m*g*g...
Magyarország küzd a harmadik hullámmal
halfarkas: *z *z *gy s*kk*l *ssz*t*tt*bb, m*nt s*k*n g*nd*ln*k... F*lt*t*l...
Kósa és sofőrje felváltva mentek vesztegetési pénzért?
Rőzsike : N*gy*n k*v*ncs* v*gy*k m* l*sz *nn*k * f*ly*m*ny*. M*nd*nh*gy*n...
Kósa és sofőrje felváltva mentek vesztegetési pénzért?
Nagyadri: N* *rr*l b*sz*lt*m. *rr*l * r*ssz*nd*l*tr*l. M**rt k*r*lt*nk h*...
Magyarország küzd a harmadik hullámmal