NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Szexi csajok, repülő dobosok és break - flash mob a vasútállomáson

Újabb flashmobbal lepték meg a szombathelyieket, ezúttal a vasútállomáson, lefotóztuk.

Péntek délután a szokásos életkép fogadta az utazókat a szombathelyi vasútállomáson: bőröndöt maga után húzó még gyorsan Facebookot csekkoló középiskolás lányok, utazótáskát hetykén, félvállon tartó bőrdzsekis srácok, unokára várakozó nagyszülők, a lottózó mellett sportrovatot böngésző férfiak s hasonlók. Arról, hogy készülődik valami, csak azoknak lehetett fogalma, aki kiszúrta a gyarapodó kis csoportot a fényképezőgépeikkel és kamerákkal (ezek voltunk mi), illetve a másik oldalon egytől-egyig csinos lányokat, hosszú kabátban és hosszú piros "zokniban".

fotó: Garai Antal Atom

Aztán hirtelen bekapcsolt a zene és breakesek kezdtek táncolni az állomás aulájának közepén. Oké, itt már sejthető volt, hogy lesz valami, mert egyre többen az oszlopok mellé húzódva várták, hogy valami történjen, kiszúrták a készülődést. Akik az állomásra bejöttek vagy épp vonattal érkeztek persze nem tudtak semmit, csak szembesültek azzal, hogy itt van valami s rögvest előkapták a telefont, mert ugye ezt érdemes felvenni.

Break Team
fotó: Garai Antal Atom

A szombathelyi szuperlányok, a Shake it csajok műsora volt természetesen a legtöbb figyelmet magára vonó eleme a flash mobnak, a kivillanó popsik láttán persze az épületben tartozkodó férfiak pulzusszáma összességében legalább a duplájára nőtt.

Shake it lányok
fotó: Garai Antal Atom

Majd kicsivel később egyfajta fináléként az Ataru Taiko dobosai zúgták be a teret, ekkor már a peronokról is sokan néztek, hogy mi ez a nagy hangerejű műsor odabent. Ritmusaikra táncoltak a breakes srácok és a Shake it lányok együtt, sokan élvezettel nézték az előadást. Mi még azt is észrevettük, hogy az előadás hevében lebegni kezdtek a dobosok.

Ataru Taiko
fotó: Garai Antal Atom

Aztán ahogy az lenni szokott, a műsor után mindenki ment tovább a dolgára, mintha mi sem történt volna. Azért kellemesebb így vonatra szállni, vagy épp hazaérkezni, mégis csak színesítette a sötét péntek délutánt.

Sokaknak tetszett a villám csődület
fotó: Garai Antal Atom

Kapcsolódó

2013.09.05. 23:24

Kirabolták a Fő téri ékszerboltot – a tettes valami Weöres

/ ajánló 1 kapcs. /
Lufi és sósperec, erkélyről bókoló Trokán és Jordán, bankrablásnál bénázó mentősök – extra szombathelyi WSSZ évadnyitó.

2013.06.15. 13:07

Chopperen robogott be a Fő térre, hogy hegedülni kezdjen

/ kultúra 3 hsz. /
Mérei Tamás és zenekara helyretolta a flash mob szervezők előző másfél havi sikertelenségeit, és megmutatta Szombathelynek, hogyan kell használni a nyilvános közösségi tereket a 21. században.

2013.04.29. 01:17

Több százan táncoltak a Fő téren

/ kultúra gal. 1 hsz. 3 kapcs. /
Rengeteg formáció, flashmob több száz táncossal és Szabó Balázzsal. Fotóinkon megnézheti milyen volt a Tánc Világnapja Szombathelyen.

Hozzászólások (19)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mikornyicki: ...*s * f*d*szb*n *gyr* t*bbsz*r r*h*gn*k f*l h*ng*s*n. M*gy * ...
Ungár Pétert támogatja a szombathelyi ellenzéki előválasztáson a Jobbik
miki1950 : *z *s kr*mpl* *szt*s. * k*z*p*szt*ly *ls* f*l*n*k * kr*mpl*j*. ...
Márki-Zay Péter keményen nekiment Czeglédy Csabának a szombathelyi előválasztás miatt
miki1950 : N*m *ly*n *gysz*r* *z * k*rd*s. M*rt h* pl. *n l*nn*k *z *gy*k ...
Megvan az első érdeklődő Törőcsik Mari házára
elbandi: p*rsz*, m*nd*nk* *k*s*bb, h*sz *tt m*nd*nk* "sz*k*rt*"!!...
Kínai vakcina: mégsem véd a mutánsok okozta fertőzéstől
belabo: H*t*lm*s gr*t * m*gy*r b*jn*kcs*p*tn*k! V*g*g dr*kk*lt*m * m*ccs...
Bajnok a Haladás futsal csapata