NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Olyan ügyesek voltak a Fitt-boxos ökölvívók, hogy különdíjakat is bezsebeltek a hétvégén

Szombaton került megrendezésre a IX. Hauer Lajos Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny Szombathelyen, melyen ezúttal 9 ökölvívó képviselte az Fitt-Box Ökölvívó Egyesületet.

Gombai Dominik utánpótlás 41,5 kg-ban körmérkőzés formájában vívott edzőmérkőzést a Skorpió Box Club versenyzőjével, Kiss Jánossal és a szlovák Patrik Zuccával.

Ujhelyi Barni serdülő 50 kg-ban szintén edzőmérkőzésen lépett kötelek közé a Boxer SE ökölvívójával, Kovács Botonddal szemben. Málics Norbert (Büki Szakosztály) is edzőmérkőzésen bizonyíthatott a Box Suli Ajka bunyósa, Sipőcz Erik ellen.

Mindhárom versenyzőnk kamatoztatta eddigi tudását a ringben. Bátran és harciasan vették fel a harcot ellenfeleikkel. Mivel ezek csak edzőmérkőzések voltak, így eredményük döntetlen lett.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Lukács Tifani (Büki Szakosztály) junior 54 kg-ban a Boxer SE versenyzőjével, Márton Eszterrel csapott össze. A lányoknak ez már a sokadik csatájuk volt egymás ellen. Tifi nagyon szeretett volna bizonyítani, ez látszott is a bunyóján. Folyamatos támadásai ellenére a másik ökölvívó győzedelmeskedett.

Buza Rómeó junior 54 kg-ban a horvát Deni Alagic-kal szemben mutathatta meg tudását. Rómeó hozta a tőle megszokott színvonalat. Pontos és kemény tempót diktálva kerekedett felül a horvát versenyzőn, így egyhangú pontozással Rómeó hagyta el győztesen a szorítót.

Jankó Krisztián elit 69 kg-ban Heltai Attilával a Hegyvidék Harcosai SE ökölvívójával mérkőzött meg. Krisztián sem hagyott menekülő utat vetélytársának, határozottan és erősen haladt előre mindvégig, így egyhangú pontozással ugyancsak győztesen távozott a ringből.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Krötzl Krisztián elit 91 kg-ban Végler Gáborral, a Box Suli Ajka bunyósával szemben bizonyíthatott. Krisztián erejét kihasználva gyakorolt nyomást ellenfelére, aki ezt nem tudta kezelni, így egyhangú pontozással győzelmet szerzett.

Jankó Krisztián és Krötzl Krisztián a győzelem mellett teljesítményükért különdíjat is kaptak.

Pesti Gabriellának és Ambrus Viktóriának (Büki Szakosztály) nem jutott ellenfél, így ők nézőként szurkolhattak csapattársaiknak.

„Minden versenyzőnk szépen teljesített, kitettek magukért! Büszkék vagyunk mindannyiukra és az általuk elért eredményekre!” – mondta Varsányi Áron edző.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

demokratikus_gumilovedek: *ly*n bl*ds*g*k*t *lv*sn* *g*z* *nt*ll*kt**l*s sz*f*r*. V*n *nn*...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
miki1950: R*zs*k*! F*gd m*r b* * sz*d*t.*st*b*s*g*k*t b*sz*lsz. M**rt k*ll...
A WHO jóváhagyta a kinai Sinopharm-vakcinát - Frissített
joska01: N*m l*p*tt *l *z s*mm*t-m*gd*lg*z*tt *rt* (h* t*d*d m* *z * f*g*...
Hogyan, miért és miből jótékonykodik Várkonyi Andrea?
joska01: *s *z m*t*tj*,h*gy m*nny*r* *st*b* *s v*gy,h*gy t* *gy *r*lt k*p...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
joska01: *m*g *ly*n *st*b*,t*d*tl*n b*t* *mb*r*k v*nn*k k*z*tt*nk m*nt t*...
Civilizációs törés Németországban és nálunk