NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Két Fitt-boxos bunyós is készül a kvalifikációs versenyekre

Beleadnak apait-anyait.

Ambrus Viktória, a Büki Szakosztály versenyzője első éves elit ökölvívóként súlycsoportjában a másodszámú válogatott kerettagja. Viki még tanulmányait folytatja, így a külföldi edzőtáborok az ő felkészülésében ritkábban szerepelnek.

Itthon azonban a folyamatos kemény edzések és versenyek mellett minden lehetőséget megragad, hogy az edzőmérkőzések során fejlessze eddigi tudását. Az ország különböző pontjain más-más ellenfelekkel szemben bizonyíthat, a meccseken szerzett tapasztalatait pedig kamatoztatni tudja, ha arra kerül a sor, hogy a kvalifikációs tornák valamelyikén képviselje hazánkat.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hámori Ádám az elit férfi válogatott oszlopos tagjaként az idei évben a tatai edzőtáborban való felkészülés mellett több külföldi edzőtáborban is gyarapíthatja tudását. Ádám hétvégén érkezett haza Angliából, ahol egy héten keresztül több nemzet kiváló ökölvívójával sparringolhatott.

„Új lendületet kaptam ezzel a táborral. Motivációt tudtam meríteni ebből a légkörből, ami ott körbe vett. Ezt minden bunyósnak át kéne élni. Profizmus a javából. Másrészt rávilágított arra is, hogy mennyire le vagyunk maradva az élmezőnytől és most nem a versenyzőink képességeire gondolok, de a nagy mámorban ez fel sem tűnt, csak miután hazaértem. Biztos vagyok benne, hogy javunkra válnak ezek a nemzetközi edzőtáborok és ha minden a helyén van jönni kell az eredményeknek. Talán a szerencse is végre mellénk áll, az is kelleni fog a sikerhez. Két hét van hátra a kvalifikációig, a nagy melót elvégeztem, bízom benne, hogy megtérül” – mesélte erről az egy hétről Ádám.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

eheti: * v*r*t*s sz*v*r*g*k *lv*tt*k * m*nd*n*v*l*t. P*r n*pj* v*lt ...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
miki1950 : * R*z*d*t*l m*gsz*k*tt m*n*s*g* *r*st *lv*st*m, b*r n*m *pp*n *p...
Civilizációs törés Németországban és nálunk
namsub: K*b*t*v l*st*j*, schr*d*ng*r m*csk*j*, m*gy*r*rsz*g k*rm*ny*, * ...
Kész, start: mától megint foglalható időpont Pfizerre
Katka: N*m k*k*zt*k, *lv*sd *l k* *! M*g*nt * gy*l*zk*d*s? N*m t*dsz ...
Így érdemes értelmezni a Sinopharm WHO-engedélyét
Katka: * Cs*r -P*lk*v*cs k* *s*k * p*ksz*sb*l! V*gr* k*z*tt*k *s v*n *g...
Már fideszes polgármesterek is sürgetik az ingyenes parkolás eltörlését