NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Két Fitt-boxos bunyós is készül a kvalifikációs versenyekre

Beleadnak apait-anyait.

Ambrus Viktória, a Büki Szakosztály versenyzője első éves elit ökölvívóként súlycsoportjában a másodszámú válogatott kerettagja. Viki még tanulmányait folytatja, így a külföldi edzőtáborok az ő felkészülésében ritkábban szerepelnek.

Itthon azonban a folyamatos kemény edzések és versenyek mellett minden lehetőséget megragad, hogy az edzőmérkőzések során fejlessze eddigi tudását. Az ország különböző pontjain más-más ellenfelekkel szemben bizonyíthat, a meccseken szerzett tapasztalatait pedig kamatoztatni tudja, ha arra kerül a sor, hogy a kvalifikációs tornák valamelyikén képviselje hazánkat.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hámori Ádám az elit férfi válogatott oszlopos tagjaként az idei évben a tatai edzőtáborban való felkészülés mellett több külföldi edzőtáborban is gyarapíthatja tudását. Ádám hétvégén érkezett haza Angliából, ahol egy héten keresztül több nemzet kiváló ökölvívójával sparringolhatott.

„Új lendületet kaptam ezzel a táborral. Motivációt tudtam meríteni ebből a légkörből, ami ott körbe vett. Ezt minden bunyósnak át kéne élni. Profizmus a javából. Másrészt rávilágított arra is, hogy mennyire le vagyunk maradva az élmezőnytől és most nem a versenyzőink képességeire gondolok, de a nagy mámorban ez fel sem tűnt, csak miután hazaértem. Biztos vagyok benne, hogy javunkra válnak ezek a nemzetközi edzőtáborok és ha minden a helyén van jönni kell az eredményeknek. Talán a szerencse is végre mellénk áll, az is kelleni fog a sikerhez. Két hét van hátra a kvalifikációig, a nagy melót elvégeztem, bízom benne, hogy megtérül” – mesélte erről az egy hétről Ádám.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mrs.megmondo: j*v*t*s: j*l*n *s*tb*n...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
mrs.megmondo: S*jn*s *l*g r*ssz*l *ld*zt*k * c*g*ny*k*t... j*ln*k *s*tb*n, n*m...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
polgartars: *z * sz*m*r*, h*gy *l*g v*n *nf*rm*c** f*rr*s. M*g sz*m*r*bb, h...
Más orosz vakcinát teszteltek, mint ami forgalomba kerülhet
duffs: M*c*f*l*!!! N*l*nk *nn*k *z *ssz*gn*k * t*bbsz*r*s*t k*lt*k * m*...
40 millió euróból menti meg Bécs a tradicionális bécsi cégeket
miki1950 : *zt k*tsz*r *s m*g f*gj*k g*nd*ln*, m*rt *nn*k n*gy * r*z*k*j* *...
Pálinkás József új pártja is részt vesz az ellenzéki előválasztáson