NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

Fidesz-terror Szombathelyen – Az MSZP közleménye

A mai napon egy MSZP-s aktivistát állított elő a szombathelyi rendőrkapitányság. A megdöbbentő eset a délutáni órákban történt, amikor aktivistáink a választókörzetekben ellenőrizték a kihelyezett hirdetőtáblákat. Szakály Gábor – első fokon korábban már garázdaságért és könnyű testi sértésért elítélt Fideszes képviselő – útját állta aktivistáinknak, és érthetetlen okokból rendőrt hívott. Miután az MSZP aktivistái is rendőri segítséget kértek – személyi szabadságuk megsértése miatt, mivel a Fideszes BMW-k körbeállták őket – a helyszínre érkező rendőrök, a Fidesz képviselőjének bemondására, előállították aktivistánkat.

A tízmillió forint értékű, lesötétített ablakú BMW-ből előpattanó Fideszesek között volt Baranyai Tibor, a megyei őrző-védő kamara vezetője, aki viperával fenyegette meg munkatársunkat.

Természetesen az ügyben feljelentést tettünk. A szombathelyi rendőrségen a helyszínre érkező, megbízott ügyvédet, nem akarták az előállítotthoz engedni, csak az ügyvéd többszöri, határozott kérését követően.

Úgy tűnik Szombathelyre is begyűrűzött az országosan is tapasztalt Fidesz-terror, és távirányított báb lett a rendőrség a helyi Fidesz kezében. Tiltakozunk a balkáni módszerek és a megfélemlítés ellen!

MSZP Szombathelyi Szervezete

Hozzászólások (10)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

anatra: *z *gy f*k* n*ws l*v*g. ...
Szijjártó Péter: Globális fake news-kampány zajlik Magyarország ellen
lights: *nn*k s*mm* k*z* * h*s*gr**d*h*z, (*s * m*l*gh*z). *sz*nt* *gy*...
Edzés közben rosszul lett és elhunyt hétfőn este egy fiatal zalai focista – Frissítve
Pizsi: N*gy*n *r*lt*tt m*r *z... n*m l*h*tn* s*m*n l*p*tt*nn* * t*m*r*...
A müncheni nem, de a frankfurti stadion szivárványszínű lesz a német-magyar meccs alatt
nertars: *gy *kk*r* v*r*sb*n, h*h*. L*ny*g * l*p*s, n*p*, *k*r *r*nk*nt*...
Új, multifunkcionális sportcsarnok épülhet Körmenden
edmond: P*l*t*k** m*rk*t*ng. H* b*j*n n*k*, *l*rh*t *ly*n sz*ntr*, m*nt ...
Oltatlansági igazolványt hirdetett Gődény György