NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Vélemény

Fidesz: egy adócsalásért jogerősen elítélt szocialista politikus vádaskodik

Hende Csaba, a Fidesz szombathelyi választókerületi elnöke a leghatározottabban visszautasítja Czeglédy Csaba, az MSZP Vas megyei politikusának hazug és alaptalan vádjait. Felháborító, hogy egy olyan ember vádaskodik alaptalanul, mint Czeglédy, akit adócsalás miatt korábban jogerősen szabadságvesztésre ítéltek és most az MSZP városi frakcióvezetője.

A Fidesz szombathelyi szervezete ezúton is szeretné világossá tenni és hangsúlyozni, hogy a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről 2012. évi CXXXIV. törvény, közismertebb nevén a trafiktörvény 5. §.-a világosan rögzíti, az állam nevében a dohánytermék-kiskereskedelem átengedéséről szóló pályázat kiírására, elbírálására, továbbá a koncessziós szerződés megkötésére a nemzeti fejlesztési miniszter – illetve az általa a törvény felhatalmazása alapján létrehozott 100%-os állami tulajdonban lévő zártkörűen működő nonprofit részvénytársaság – jogosult.

Rosszindulatúak és alaptalanok tehát azok a vádak, amelyeket a Magyar Szocialista Párt három Vas megyei politikusa fogalmazott meg sajtótájékoztatóján. Különösen felháborítóak a Fidesz szombathelyi választókerületi elnökével szemben Czeglédy Csaba, a Magyar Szocialista Párt Vas megyei politikusa által megfogalmazott állítások.

Hende Csaba ezért a leghatározottabban visszautasítja a minden alapot nélkülöző közléseket, amelyeket nem csak bizonyítékokkal nem támasztotta alá az MSZP szombathelyi frakciójának vezetője, de ugyancsak felháborító, és a megfogalmazott állítások hitelességét önmagában is megkérdőjelezi a tény, hogy az azokat megfogalmazó politikus, éppen az a Czeglédy Csaba, akit korábban adócsalás miatt jogerősen szabadságvesztésre ítéltek. Mindez talán nem mellékes a közlések komolyan vehetőségét illetően. Hende Csaba vizsgálja a szocialista politikusokkal szembeni jogi lépések megtételének lehetőségeit.

Fidesz Szombathelyi Szervezete

Kapcsolódó

2013.04.29. 11:56

A trafiktörvény „az államosított korrupció iskolapéldája”

/ közélet 13 hsz. 5 kapcs. /
A szocialisták visszacsinálják az egészet, ha módjuk lesz rá. Szombathelyen a nyertesekről Hende Csaba döntött – hangzott el egy mai sajtótájékoztatón.

Hozzászólások (8)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

StarMan: K*rd *tv*v* p*ntr*. V*gy b*sz*ld m*g * f*t*rr*l, n*k* *s s*g*t*s...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
StarMan: *cs*r*gn*k k*cs*j*kb*n * t*l*sb*n, v*gy f*r*k*zn*k * v*r*sb*n, *...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
demoktatorovm: *zt m*g t* s*m g*nd*lh*t*d k*m*ly*n, h*gy * k*nt*kt*s*k sz*m*n*k...
Mutatjuk a mai adatokat: 5216 az új fertőzött, elhunyt 241 beteg
stengetz: Cs*k *gy*tl*n k*rd*s, h*gy h*l v*nn*k * t*r*l*tf*l*gy*l*k???!!! ...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
TMiki: *n *z*rt sz*r*t*m m*gk*pn* * cs*m*g*m......
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók