NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Fiatal, saját nevelésű játékosaival hosszabbított az SZKKA

Csire Fanni és Pődör Rebeka is két évre írt alá.

Az újonc létére az NB I-ben remekül szereplő Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia saját nevelésű játékosai csütörtök este 2 évvel hosszabbították meg érvényben lévő kontraktusukat - adta hírül a csapat hivatalos honlapja .

Már a 2020/2021-es szezon előkészítésén dolgozik a klubvezetés, ezért Pődör Zoltán ügyvezető elnök csütörtök este azt hangsúlyozta, hogy nagy örömére szolgál, hogy elsőként két helyi nevelésű fiatal tehetséggel sikerült szerződést hosszabbítani.

Csire Fanni, Pődör Zoltán, Pődör Rebeka
fotó: szombathelyikezilabda.hu

- Nagyon örülök, hogy az elmúlt időszakban sokat fejlődött mindkét lány. Ha így folytatják, hosszú évekig megragadhatnak az NB I-ben. A bizalom teljes mértékben töretlen feléjük, ezért 2 éves szerződés-hosszabbítást beszéltünk meg mindkettőjükkel. Számunkra fontos utánpótlásunk megfelelő versenyeztetése, képzése, az, hogy a szombathelyi lányok fejlődhessenek, játszhassanak az NB I-es csapatban. Bízunk benne, hogy fiatal tehetségeink előbb-utóbb mérkőzéseket dönthetnek el és a hátukon viszik majd a csapatot - fogalmazott Pődör Zoltán, aki azt is hozzátette, hogy mindkét lány elhivatottsága, hozzáállása és lojalitása is fontos az SZKKA számára.

Csire Fanni az aláírási ceremónia után örömét fejezte ki, majd azt nyilatkozta, hogy megnyugvás számára a szerződés-hosszabbítás, amit jó teljesítménnyel igyekszik majd meghálálni.

Pődör Rebeka kiemelte, hogy nagyon örül, hogy bíznak benne, a hosszabbítás számára extra motiváció. A jövőjét is Szombathelyen képzeli el, hiszen itt akar majd továbbtanulni, egyetemre járni. Hozzátette: Szombathelyen a szurkolók olyan hangulatot varázsolnak, hogy innen nem is vágyik el az ember.

A szerződéshosszabbítás pillanatai

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

mrs.megmondo: j*v*t*s: j*l*n *s*tb*n...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
mrs.megmondo: S*jn*s *l*g r*ssz*l *ld*zt*k * c*g*ny*k*t... j*ln*k *s*tb*n, n*m...
Meztelenül mutatta meg a volt KDNP-s Lukácsi Katalin, hogy mit kell megtanulni Auschwitzból
polgartars: *z * sz*m*r*, h*gy *l*g v*n *nf*rm*c** f*rr*s. M*g sz*m*r*bb, h...
Más orosz vakcinát teszteltek, mint ami forgalomba kerülhet
duffs: M*c*f*l*!!! N*l*nk *nn*k *z *ssz*gn*k * t*bbsz*r*s*t k*lt*k * m*...
40 millió euróból menti meg Bécs a tradicionális bécsi cégeket
miki1950 : *zt k*tsz*r *s m*g f*gj*k g*nd*ln*, m*rt *nn*k n*gy * r*z*k*j* *...
Pálinkás József új pártja is részt vesz az ellenzéki előválasztáson