NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Féltékenységből halálra verte barátnőjét egy férfi

Vádat emeltek ellene.

Minősített emberölés miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki márciusban Lajosmizsén ittasan halálra verte a súlyosan ittas barátnőjét – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség sajtószóvivője kedden az MTI-t.

Schmidt Gábor közölte: a vádirat szerint a nő 2019 nyarától alkalmanként a férfinál tartózkodott, de tartós kapcsolat nem alakult ki közöttük. Rendszeresen fogyasztottak alkoholt, és a férfi féltékenysége miatt gyakran veszekedtek.

Idén március 14-én este egy lajosmizsei büfében italoztak. A férfi veszekedni kezdett a már bizonytalanul mozgó barátnőjével, akinek már a beszédét is alig lehetett érteni. Lökdöste is, mert a nő más férfiakkal is táncolt. Amikor hazaindultak, ismét veszekedni kezdtek, és a férfi ütlegelte, illetve többször megrúgta a nőt testszerte. Miután a nő már nem bírt lábra állni, a férfi a vállára vette és elindult vele, de a nő a földre zuhant. A vádlott a földön vonszolva a nőt az albérletébe vitte, ott ágyba fektette, de akkor már nem élt.

Reggel a munkaadójának szólt, hogy a barátnője feltehetően meghalt, így ő értesítette a mentőket és a rendőrséget. A nő az elhúzódó, kegyetlen bántalmazás miatt a fején és testszerte számos súlyos sérülést szenvedett, halálát a súlyos fejsérülései okozták.

A letartóztatásban lévő, büntetlen előéletű férfit a főügyészség különös kegyetlenséggel, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberöléssel vádolja. Az ügyész végrehajtandó fegyházbüntetés kiszabását indítványozta a vádlottal szemben azzal, hogy a román állampolgárságú férfit Magyarország területéről ki is kell utasítani. A vádlott bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

/Címlapképünk illusztráció/

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : J*bb*l*st k*v*n*k n*k* *s * t*bb* s*k*z*r s*rst*rs*n*k. ...
Lélegeztetőgépen kezelik Bányai Gábor, fideszes képviselőt
miki1950 : *z *ly*n k*pcs*l*t cs*k *nny*t *s *r. ...
60 ezer eurót ítélt meg a bíróság egy portugál nőnek, aki 30 éven át főzött és takarított az élettársára
miki1950 : N*gy*n sz*ll*m*s. ...
Podcast péntek Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével
optimista: " m*v*l * j*rv*ny*gy* *d*t*k *zt m*t*tj*k, h*gy * gy*r*k*k k...
Felmerült a kereskedelem korlátozása egy időre
belabo: H*llg*tt*m, j*p*f*, *rt*lm*s v*lt, d* s*mm* *j*t n*m t*dt*m m*g ...
Podcast péntek Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével