NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Fekete-Győr András feljelenti a fővárosi kaszinót a Telex-videó miatt

Mint mondja, „nem maradhat következmények nélkül a fideszes elit arcátlansága”.

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje feljelenti a járványügyi szabályok megsértése miatt azt a budapesti kaszinót, melyről videót és cikket is közölt a Telex, és amellyel lapunk is foglalkozott

03.02. 11:00

Miközben felfutóban a harmadik hullám – Videón egy budapesti kaszinó működése

/ covid 19 5 hsz. /
Mivel papíron nem vendéglátóipari egységek, így nyitva maradhatnak.
– derül ki a Momentum lapunkhoz is eljuttatott közleményéből.

„Miközben már Orbán Viktor is a járvány legsúlyosabb két hetéről beszél, és az egészségügyi dolgozók is sorra mondanak fel a katasztrofális kormányzás miatt, úgy tűnik, a fideszes elit világában továbbra sem kell betartani a járványügyi korlátozásokat” – írja a miniszterelnök-jelölt, aki nemrég podcastunk vendége is volt.

02.26. 15:05

Podcast péntek Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével

/ podcast 29 hsz. /
Azt is megkérdeztük tőle, igaz-e, hogy hasonlít a fiatal Orbán Viktorhoz.

Fekete-Győr azzal folytatja közleményét, hogy valójában ez is a pénzről és a hatalomról szól: „a kaszinók a NER tulajdonában vannak, fideszes strómanokat gazdagítanak, ez pedig minden járványügyi szempontot felülír. Ennyivel össze is foglalható a kormány összes gazdasági intézkedése: a haverokon segítünk, minden más inkább dőljön be – annál könnyebb lesz felvásárolni.”

Hangsúlyozza, hogy a járvány végéig be kell zárni a „Fidesz-kaszinókat”, a járványügyi szabályok sorozatos megszegése miatt pedig súlyos bírságot kell kiszabni rájuk. Ugyanis mint mondja, „nem maradhat következmények nélkül a fideszes elit arcátlansága”.

„Garantált 80-120 ember durván 150 négyzetméteren, orr alatt vagy tokán felejtett maszk, amiért soha senki nem szól, és egymást taposó emberek a rulett asztal körül. Kávét, üdítőt, de akár viszkit is kérhetünk, a teremben cikázó pincérek meg felszolgálják azt, szigorúan ingyen – ahogy békeidőben is –, hiszen nem egy vendéglátóhelyen vagyunk” – írta az újságíró a kaszinóról, ami nem számít sem vendéglátó-, sem szabadidős helyszínnek, így nyitva maradhatott a koronavírus-járvány második és az éppen felfutóban lévő harmadik hulláma alatt is.

A kaszinók ügyével egyébként nem csak Fekete-Győr foglalkozik. Az LMP-s Ungár Péter törvényjavaslatot nyújtott be, hogy ne essenek más elbírálás alá a kaszinók csak azért, mert kormánypárti nagyvállalkozók kezében vannak.

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

StarMan: K*rd *tv*v* p*ntr*. V*gy b*sz*ld m*g * f*t*rr*l, n*k* *s s*g*t*s...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
StarMan: *cs*r*gn*k k*cs*j*kb*n * t*l*sb*n, v*gy f*r*k*zn*k * v*r*sb*n, *...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
demoktatorovm: *zt m*g t* s*m g*nd*lh*t*d k*m*ly*n, h*gy * k*nt*kt*s*k sz*m*n*k...
Mutatjuk a mai adatokat: 5216 az új fertőzött, elhunyt 241 beteg
stengetz: Cs*k *gy*tl*n k*rd*s, h*gy h*l v*nn*k * t*r*l*tf*l*gy*l*k???!!! ...
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók
TMiki: *n *z*rt sz*r*t*m m*gk*pn* * cs*m*g*m......
Boldog-boldogtalan sárga villogót használ, itt vannak például a csomagszállítók