NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Fekete-Győr András feljelenti a fővárosi kaszinót a Telex-videó miatt

Mint mondja, „nem maradhat következmények nélkül a fideszes elit arcátlansága”.

Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje feljelenti a járványügyi szabályok megsértése miatt azt a budapesti kaszinót, melyről videót és cikket is közölt a Telex, és amellyel lapunk is foglalkozott

03.02. 11:00

Miközben felfutóban a harmadik hullám – Videón egy budapesti kaszinó működése

/ covid 19 5 hsz. /
Mivel papíron nem vendéglátóipari egységek, így nyitva maradhatnak.
– derül ki a Momentum lapunkhoz is eljuttatott közleményéből.

„Miközben már Orbán Viktor is a járvány legsúlyosabb két hetéről beszél, és az egészségügyi dolgozók is sorra mondanak fel a katasztrofális kormányzás miatt, úgy tűnik, a fideszes elit világában továbbra sem kell betartani a járványügyi korlátozásokat” – írja a miniszterelnök-jelölt, aki nemrég podcastunk vendége is volt.

02.26. 15:05

Podcast péntek Fekete-Győr Andrással, a Momentum miniszterelnök-jelöltjével

/ podcast 29 hsz. /
Azt is megkérdeztük tőle, igaz-e, hogy hasonlít a fiatal Orbán Viktorhoz.

Fekete-Győr azzal folytatja közleményét, hogy valójában ez is a pénzről és a hatalomról szól: „a kaszinók a NER tulajdonában vannak, fideszes strómanokat gazdagítanak, ez pedig minden járványügyi szempontot felülír. Ennyivel össze is foglalható a kormány összes gazdasági intézkedése: a haverokon segítünk, minden más inkább dőljön be – annál könnyebb lesz felvásárolni.”

Hangsúlyozza, hogy a járvány végéig be kell zárni a „Fidesz-kaszinókat”, a járványügyi szabályok sorozatos megszegése miatt pedig súlyos bírságot kell kiszabni rájuk. Ugyanis mint mondja, „nem maradhat következmények nélkül a fideszes elit arcátlansága”.

„Garantált 80-120 ember durván 150 négyzetméteren, orr alatt vagy tokán felejtett maszk, amiért soha senki nem szól, és egymást taposó emberek a rulett asztal körül. Kávét, üdítőt, de akár viszkit is kérhetünk, a teremben cikázó pincérek meg felszolgálják azt, szigorúan ingyen – ahogy békeidőben is –, hiszen nem egy vendéglátóhelyen vagyunk” – írta az újságíró a kaszinóról, ami nem számít sem vendéglátó-, sem szabadidős helyszínnek, így nyitva maradhatott a koronavírus-járvány második és az éppen felfutóban lévő harmadik hulláma alatt is.

A kaszinók ügyével egyébként nem csak Fekete-Győr foglalkozik. Az LMP-s Ungár Péter törvényjavaslatot nyújtott be, hogy ne essenek más elbírálás alá a kaszinók csak azért, mert kormánypárti nagyvállalkozók kezében vannak.

Hozzászólások (4)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : *zt *z *d**t*zm*st! N*m *k*r*m *lh*nn*! * f* t*ng*ly k*l*t -ny...
A szombathelyi Fő téren hosszában nem lehet biciklizni. De jó ez így?
miki1950 : M*g*nt *gy*t k*ll, h*gy *rts*k. S*jn*s *tt t*rt*nk m*, *gy k*ll...
Megszólalt Müller Cecília a harmadik oltásról és annak vakcináiról
miki1950 : M*r n*gy*n *d*j* v*lt! F*nt*s, h*gy * sz*l** k*cs*t m*gny*g*dh*...
Megkapta a várva várt kezelését az SMA-beteg Noel
miki1950 : *l n* m*rj t*nn*, m*rt f*lh*b*r*d*s*mb*n m*gk*r*sl*k *s *z *rr*d...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten
miki1950 : T* n* l*gy*l m*r l*k*tt! T*d*d h*nysz*r *rt*m l* k*mm*nt*t k*cs...
Keserű valóság - A magyarok háromnegyede szegénynek számít uniós szinten