NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Facebookos névjegykártya, bárkinek, ingyen. Tényleg!

Nem, ebben a címben nincs semmi csavar, ha akarjuk, tényleg kiszállítanak hozzánk egy kisebb pakk egyedi névjegykártyát.

A Facebook Timeline-ról (magyarul: Idővonal ) már mi is írtunk , és ugyan nem állította még át mindenkinél a Facebook, ahogy arról az első híradásokban szó volt, jó tudni, hogy ami késik, biztosan nem múlik, ezzel a változással mindenki szembesülni fog. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy a profiloldalunk átalakul egyfajta kronológikus rendbe szedett, webes naplóvá, vagyis bármikor visszalapozhatunk akár adott dátum szerint is, hogy lássuk, mit írtunk ki, vagy milyen képet töltöttünk fel akkor a Facebookra.

De erről bővebben a már említett cikkben, mert most nem ezt akarjuk a figyelmekbe ajánlani, hanem azt a kivételes lehetőséget, ami azoknak adatik meg, akik már átváltottak erre az újszerű profil-arculatra (amit ide kattintva bárki elérhet, és be is állíthat magának).

Adatlapunktól a postázásig

Ha ugyanis ez így van, és megnézzük saját adatainkat ( Adatok frissítése menüpont), és legörgetünk az Elérhetőségek ig, ott fogunk találni egy kis téglalap alakú ikont, amire ha ráklikkelünk, majd még egyszer a "print cards"-ra, akkor átdobnak minket egy olyan oldalra, ahol a Timeline fejléce alapján megszerkeszthetjük magunknak a saját Facebookos névjegykártyánkat (de a műveletet innen is elkezdhetjük). Hogy hogyan? Ha nem volna világos, az alábbi videó mindent elmond:

Több potenciális kártyát is kidob a rendszer annak megfelelően, hány "borító" fotót töltöttünk már fel a Timeline-profilunkhoz, ezekből kedvünkre kiválaszthatjuk a megfelelőt. Aztán pozicionálhatjuk a képet, átírhatjuk az alapadatokat, majd a névjegykártya hátsó felét tetszőleges idézettel dobhatjuk fel. És ami a legszebb: legvégül 50 darabot térítésmentesen kinyomtatnak és kiszállítanak nekünk. Hogy ez kinek jó? Hát a nyomtató cégnek, aminek ez óriási reklám.

Ilyen lesz a végeredmény
fotó: moo

Aki pedig még mindig kételkedik - ami a trükkös tolvajok országában nem véletlen -, annak eláruljuk: Magyarországra már többeknek leszállították a megrendelt kártyákat, szóval a dolog nagyon is valós és működik. Tessék bátran kipróbálni!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

shopron: M**rt m*r* sz*m*t*tt, h*gy m*jd m*g f*gj*k m*nd*n* k**?...
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba
jeremias: B*z*m b*nn* h*gy N**l *s m*nd*n k*s cs*pps*g m*gk*pj* *zt * s*g*...
Most akkor megkapja állami támogatással Noel a 700 millió forintos gyógyszert vagy sem?
Truthseeker: Ny*lv*nt*rt*sb*n n*m sz*r*pl* r*ndsz*m m**tt t*tt f*lj*l*nt*st....
A titokzatos fekete autó a nemzetbiztonsági szakszolgálaté - írja posztjában Czeglédy Csaba
Szentkirályi: *d**t*.N*l*t*k * g*nd*k n*m k*cs*k.* l*gn*gy*bb b*j,h*gy t* k*zt...
A vállalati koronavírus-teszt miatt az adatvédelmi hatósághoz fordult a szombathelyi TDK egyik dolgozója
Rőzsike : M*g *zt s*m t*dj*k h*gy f*g *l*k*ln* * j*rv*ny h*lyz*t, d* m*r *...
Őszig hosszabbítaná meg a veszélyhelyzetet a kormány