NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Facebookos névjegykártya, bárkinek, ingyen. Tényleg!

Nem, ebben a címben nincs semmi csavar, ha akarjuk, tényleg kiszállítanak hozzánk egy kisebb pakk egyedi névjegykártyát.

A Facebook Timeline-ról (magyarul: Idővonal ) már mi is írtunk , és ugyan nem állította még át mindenkinél a Facebook, ahogy arról az első híradásokban szó volt, jó tudni, hogy ami késik, biztosan nem múlik, ezzel a változással mindenki szembesülni fog. És hogy ez mit jelent? Azt, hogy a profiloldalunk átalakul egyfajta kronológikus rendbe szedett, webes naplóvá, vagyis bármikor visszalapozhatunk akár adott dátum szerint is, hogy lássuk, mit írtunk ki, vagy milyen képet töltöttünk fel akkor a Facebookra.

De erről bővebben a már említett cikkben, mert most nem ezt akarjuk a figyelmekbe ajánlani, hanem azt a kivételes lehetőséget, ami azoknak adatik meg, akik már átváltottak erre az újszerű profil-arculatra (amit ide kattintva bárki elérhet, és be is állíthat magának).

Adatlapunktól a postázásig

Ha ugyanis ez így van, és megnézzük saját adatainkat ( Adatok frissítése menüpont), és legörgetünk az Elérhetőségek ig, ott fogunk találni egy kis téglalap alakú ikont, amire ha ráklikkelünk, majd még egyszer a "print cards"-ra, akkor átdobnak minket egy olyan oldalra, ahol a Timeline fejléce alapján megszerkeszthetjük magunknak a saját Facebookos névjegykártyánkat (de a műveletet innen is elkezdhetjük). Hogy hogyan? Ha nem volna világos, az alábbi videó mindent elmond:

Több potenciális kártyát is kidob a rendszer annak megfelelően, hány "borító" fotót töltöttünk már fel a Timeline-profilunkhoz, ezekből kedvünkre kiválaszthatjuk a megfelelőt. Aztán pozicionálhatjuk a képet, átírhatjuk az alapadatokat, majd a névjegykártya hátsó felét tetszőleges idézettel dobhatjuk fel. És ami a legszebb: legvégül 50 darabot térítésmentesen kinyomtatnak és kiszállítanak nekünk. Hogy ez kinek jó? Hát a nyomtató cégnek, aminek ez óriási reklám.

Ilyen lesz a végeredmény
fotó: moo

Aki pedig még mindig kételkedik - ami a trükkös tolvajok országában nem véletlen -, annak eláruljuk: Magyarországra már többeknek leszállították a megrendelt kártyákat, szóval a dolog nagyon is valós és működik. Tessék bátran kipróbálni!

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

iszek: K*ny*c f*lm* b*csk*r*s*k!...
Februártól nem éri meg horrorkaravánnal szállítani
vadvirag: *dv*zl*m! * j*v*b*n *z *ld*l*nk*n *s m*nn* f*gn*k m*jd *z *l*...
Nyugat Podcast vasárnap is! Vendégünk Csillag Tamás politikai tanácsadó Londonból
iszek: * j*g*ll*m*s*g m*gk*v*t*l*s* s*mm*f*l* *ssz*f*gg*sb*n n*ncs * v*...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
west: *z *ls* h*ll*m s*r*n k**rt p*ly*z*t*n 17,7 m*ll**rd*s t*m*g*t*st...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
miki1950 : N*m s*g*t *z *n** *l*g*t m*? M*rt n*kt*k *z *st*n p*nz* s* *l*g!...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése