NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sport

Ezüstöt és bronzot is szereztek a kőszegi székhelyű Fitt-Box ökölvívói a hétvégén

Március 8-án és 9-én rendezték meg a X. Tóth Ákos Nemzetközi Emlékversenyt Kókán, ahol négy ország ökölvívói mérkőztek meg egymással. A Fitt-Box Ökölvívó Egyesület képviseletében kőszegi és büki versenyzők szálltak harcba.

Buza Rómeó nyitotta a sort, aki az első napon a Tatabányai Sport Club versenyzőjével, Oláh Leventével csapott össze. Rómeó próbálta felvenni az ellenfél által diktált tempót, de ez sajnos nem sikerült, így az első menetben feladta a küzdelmet. A következő napon ismét a tatabányai bunyóssal került szembe, akkor már sokkal bátrabban bokszolt. Igyekezett több pontos találatot bevinni, de sajnos ez sem bizonyult elégnek, egyhangú pontozással ellenfele nyert.

Buza Rafael a verseny első napján az ukrán Daniel Maliar ellen bizonyíthatott. Rafi folyamatosan haladt előre mindhárom menetben, esélyt sem hagyva ellenfelének, ezért nem is csoda, hogy egyhangú pontozással nyert. Rafael a második napon a svéd Alexander Fredikssonnal nézett farkasszemet, akivel rendkívül nagy csatát vívott. Egy percig sem hagyta el ereje, minden lehetőséget igyekezett kihasználni. A pontozóbírók azonban a másik versenyzőt találták jobbnak, megosztott pontozással ugyan, de Rafi sajnos vereséget szenvedett, így végül ezüstéremmel zárta a versenyt.

Szoták Titusz az első napon a svéd Ibrahim Nebil ellen lépett szorítóba. Titusz minden tőle telhetőt megtett a győzelemért, de sajnos a másik ökölvívó bizonyult jobbnak. A verseny második napján a bronzérem elnyerése volt a tét, ellenfele a horvát, Ivan Uratric volt. Ökölvívónk bravúros bunyót produkált, mindvégig kemény és pontos ütéseket vitt be, így sikerült fogást találnia a horvát versenyzőn. Titusz egyhangú pontozással győztesként hagyta el a ringet.

fotó: Fitt-Box Ökölvívó Egyesület

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

steinamanger: *g*n, l*h*t, h*gy *g*z*d v*n *s *z t*rt*nt. M*g p*rsz* *z *s t*...
Hűlt helyük a szombathelyi járdarepedésekbe ültetett virágoknak
namsub: * g*ty*j*t k*ss* f*l. *z * v*cc*s *m*k*r *gy *ly*n f*g*r*, *k* n...
A szombathelyi Csillag Tamás képviseli majd a külföldi magyarokat a Parlamentben?
SvjC21: N*k*m k*t f*gg*b*n l*v* r*nd*l*s*m v*n j*l*nl*g. * l*g*t*ls* *d*...
Kínából rendelne? Júliustól mindenképpen adót kell fizetnie utána
belabo: N* n*zz h*tr* :-)...
Megszületett a megállapodás: online is lehet szavazni az ellenzéki előválasztáson
Macoka: H*ll*tt*m *gysz*r "*n*k*ln*". *kk*r k*k*pcs*lt*m * r*d**...
Pápai Joci sürgősségire került poszt-Covid tünetekkel