NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Ilyet látott már? - Extrém parkolás a vasútállomás környékén

Szinte mindenki által ismert tény, hogy a vasútállomás környéke nem a kényelmes, jó parkolási lehetőségekről híres. Vonatkozik ez mind az autós mint a kerékpáros parkolásra. Vasárnap reggelre egy számomra ismeretlen és meglepő formációval találkoztam...

A két kemping kerékpár kettő helyen is biztonságosan összezárva ebben a megdöbbentő pozícióban pihent és várta gazdáit. Gondolhatnánk milyen furcsa leleménnyel oldották meg a kerékpártárolók hiányát. De itt nem ez történt. Az éjszaka leple alatt garázdálkodó trollok poénjáról van szó. Valószínűleg a környék valamelyik (vagy több) presszójában felszívott minőségi italok lódították meg a fantáziájukat. A kerékpárok tulajdonosa egy idős házaspár volt. Az ismeretlenek, akik a műanyagvályúba dugták a járművek orrát, bizonyára roppant viccesnek gondolták a dolgot. Nem volt az. Buta, értelmetlen szemétkedés volt.

Különös parkolás a vasútállomásnál.
fotó: Nagy Zoli

Az autós parkolásra is jellemző e környéken a zsúfoltság, és a közelben létrehozott (ingyenes) parkoló sem pang az ürességtől. Sőt épp ellenkezőleg, most már leleményes autótulajdonosok új sort is nyitottak a felfestett helyek között. Ilyenkor mondhatnánk hogy a parkoló maximálisan telített és kihasznált.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés