NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Könnyű

Két arcát is megmutatja az Év arca dobogósa, Földi Viktória

A nyertes után most egy újabb leányzó sminkjét, illetve sminkjeit és fotósorozatát mutatjuk be.

Május közepén hirdettük ki a Nyugat.hu és Markó Éva sminkmester és sminkoktató Év arca versenyének győzteseit, idén pedig nem más, mint a 18 éves Szarka Kornélia Tamara kaparintotta meg a címet Éva és a fotós, Benkő Péter döntése alapján. Tamara az Év arca cím mellett profi sminket és fotózást is nyert, a végeredményt pedig ahogy ígértük, nemrég meg is mutattuk olvasóinknak.

2020.06.18. 10:56

Valóságos Barbie babává változott Szarka Tamara, az idei Év arca versenyünk nyertese

/ könnyű gal. 4 hsz. /
Mutatjuk a sminket és a fotósorozatot is!

Most pedig az egyik dobogós, Földi Viktória van soron, aki annyira magával ragadta Évát, hogy az első smink után visszahívta őt, hogy még egyszer kisminkelje. Először egy jégkirálynőt idéző, extrém kék sminket kapott, majd Évát nem hagyta nyugodni kreativitása és egy visszafogottabb rózsaszín make-upot is készített neki.

fotó: Benkő Péter, Stúdióvezető-Fotográfus

„Nagyon izgi volt, két sminket is csinált Éva, hogy bemutassa, hogyan is alakít át valakit teljesen. A kék sminktől kicsit féltem az elején, az eléggé durva lett, de nagyon tetszett. A rózsaszín az teljesen én vagyok, mivel imádom ezt a színt. Így az a smink nekem sokkal jobban tetszett. A kékben egyébként végigmentem a fél városon, anya kicsit megijedt amikor meglátott” – mesélte Viki.

fotó: Benkő Péter, Stúdióvezető-Fotográfus

A 18 éves lány egyébként idén érettségizett, a szombathelyi Horváth Boldizsár Közgazdasági és Informatikai Szakgimnáziumban tanult irodai titkárnak. Viki egyébként ismerős lehet olvasóinknak, hiszen 2019-ben a szavazatok alapján a Nyugat.hu különdíjasa lett a Miss Alpok Adria versenyzői közül, így interjút is készítettünk vele, amit ide

2019.05.31. 19:00

Bár őt választották a legszebbnek a Nyugat olvasói, a frufrus lány nem modellként képzeli el a jövőjét

/ könnyű gal. 7 hsz. /
Földi Viktóriával beszélgettünk, aki a Nyugat.hu különdíjasa lett a 2019-es Miss Alpok Adria versenyzői közül.
kattintva lehet elolvasni.

fotó: Benkő Péter, Stúdióvezető-Fotográfus

Ahogyan azt már korábban elmondta, körülbelül másfél éve érdekli komolyabban a modellkedés, egy barátnője kezdte el fotózni hobbiból és jelenleg is ő csinálja róla a legtöbb profi fotót, bár mint most kiderült, már Benkő Péternek is állt modellt korábban.

„Mivel Peti fotózott már engem, így nagyon jó volt a hangulat, nagyon jól éreztem magam. A modellkedést profi szinten sosem szeretném csinálni, habár kerestek pár ügynökségtől, én maradok a hobbipózolásnál” – mondta.

fotó: Benkő Péter, Stúdióvezető-Fotográfus

Hozzászólások (1)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

namsub: H*szt*r**k*lt*n*k t*t*l*l*m *zt * b*lf*szt *m*ly*k * k*v*d t*m*j...
Pfizer és Moderna: a vártnál több a szívizomgyulladás a fiatal férfiaknál
iszek: M*jd * p*kh*s* m*gm*ndj* * fr*nk*t. M*nd*n m*gy*r*k k*pcs*k- d*k...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
kezdem: ***....j*g*s *m*t *rsz.......
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
lolka: *tt n*m * t*rd*l*sr*l v*n sz*. "M*nd*nk*' *gy f*j*z* k*...
Válaszolt az ír nagykövetség Orbánnak
Kari: N*m k*ll n*k*k * m*gy*r t*r*st* n*. :D ...
Ausztria feladja a leckét a nyaralni vágyóknak