NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Szavazás

Bemutatjuk az Év arca egy újabb jelentkezőjét, Baranyai Viktóriát – Ne habozz! Jelentkezz Te is! Meghosszabbítottuk a határidőt!

Ha már úgyis mindenkinek otthon kell maradnia, jó időtöltés lehet egy rögtönzött fotózás is a négy fal között. Aztán jöhetnek is nekünk a fotók, hogy Te lehess az Év arca 2020-ban!

A szépség és különlegesség jegyében írtuk ki idén is ezt a versenyt, amire most a meghosszabbított határidő miatt 2020. április 30-ig lehet jelentkezni. Úgy gondoltuk ugyanis, hogy a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet miatt kitoljuk a jelentkezési határidőt.

Távoktatás, távmunka, karantén – kiestünk a jól megszokott kerékvágásból, így könnyen unalmassá is válhatnak a hétköznapok most a négy fal között. Szerintünk jó megoldás lehet például az unaloműzésre egy rögtönzött fotósorozatot csinálni otthon. Vedd fel a kedvenc ruháidat, sminkelj vagy ne sminkelj, rád bízzuk és uccu neki!

Ha pedig megvannak a fotók, nem kell mást tenned, mint az alábbi linkre kattintva feltöltened magadról egy portréfotót, illetve egy teljes alakos képet, és megadnod a felületen kért adatokat.

Nem csak a szavazatokon múlik a végkifejlet, a közönségszavazásból három döntős hölgy kerül majd ki, közülük pedig Markó Éva sminkmester választja ki a nyertest, akiről Benkő Péter készít profi fotósorozatot. De nem kell csüggedni, a második és a harmadik helyezett sem marad jutalom nélkül. Markó Éva ugyanis felajánlotta, hogy nekik is készít majd sminket, valamint egy-egy parfümcsomaggal is gazdagodnak.

A jelentkezési határidő meghosszabbításával a szavazás is eltolódik, így április 30. után indul a voksolás. Jelentkezni ide kattintva tudsz!

Fontos tudnivalók:

 • a képek maximális mérete nem haladhatja meg a 2MB-ot
 • a képek hosszabbik oldala minimum 1280px legyen
 • egy pályázó maximum 10 képet tölthet fel
 • bejelentkezéskor (regisztrációkor) valós adatokat adj meg, hiszen ez alapján fogunk megkeresni a pályázat minden részletével kapcsolatban
 • galériacímnek a nevedet add meg
 • Még több képért kattints!
  fotó: Olvasó

  A 21 éves Baranyai Viktória Szomathelyen él a családjával. Kereskedelem és marketinget tanul Veszprémben a Pannon Egyetemen.

  fotó: Olvasó

  Szabadidejében nagyon szeret sportolni, kirándulni és új kávézókat felfedezni a barátaival.

  fotó: Olvasó

  A modellkedéssel kapcsolatban pedig a következőt árulta el: „Voltam már fotózáson, ami nagyon szuper volt, de nem foglalkozok a modellkedéssel.”

  fotó: Olvasó

  Ne habozz! Jelentkezz Te is, hogy te lehess idén az Év arca!

  Kapcsolódó

  2020.03.21. 07:08

  Rendkívüli helyzet, rendkívüli esély! Meghosszabbítottuk az Év arca jelentkezési határidejét! Ne habozz! Jelentkezz Te is!

  / szavazás 1 kapcs. /
  Ha már úgyis mindenkinek otthon kell maradnia, jó időtöltés lehet egy rögtönzött fotózás is a négy fal között. Aztán jöhetnek is nekünk a fotók, hogy Te lehess az Év arca 2020-ban!

  Hozzászólások (0)

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Keresés

  Hozzászólások

  StarMan: *jh, cs*k * n*p*rt*s*k*t *s * t*bb* h*b*r*t t*dn*m f*l*jt*n*. N*...
  99 éves korában elhunyt Fülöp herceg
  zenefirkasz: M*nd*nh*l v*nn*k * b*lv*r*sb*n j*l l*th*t* h*ly*k*n f*lsz*r*lt *...
  Emberek! Ne legyetek lusták, dobjátok bele a kupakokat a szombathelyi szívecskékbe!
  StarMan: N*, *z * S*-T*r*ny-Sz*mb*th*ly *tv*n*l t*nyl*g kr*t*k*n *l*l* k*...
  Nardáig és vissza - Koratavaszi kerékpáros körtúra
  StarMan: *s*tl*g n*m b*rt* f*l*m*ln* (*sm*r*k *ly*n *d*s *mb*r*k*t, *k* c...
  Emberek! Ne legyetek lusták, dobjátok bele a kupakokat a szombathelyi szívecskékbe!
  StarMan: J*v*t*n* k*ll*n* * "m*n*szt*r* b*zt*s" m*gn*v*z*st "...
  Újra kinevezték a miniszteri biztossá V. Németh Zsoltot