NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Kultúra

Észnél kell lenned, ha be akarsz jutni a Zaporozsec szombathelyi lemezbemutatójára

Szombaton jön Mr. Gorsky a Pistons Pubba.

December számoltunk be róla mi is, hogy megjelent a szentgotthárdi Zaporozsec zenekar első nagylemeze a Sok szerencsét Mr. Gorsky. A srácok igazából a korábban kiadott jól ismert slágereket rakták össze egy lemezre, amik között a címadó dalon kívül olyan ismert trackek is helyet kaptak, mint a Buborék, a Menjünk a Marsa, a Zuhanás, a Lógasd le, vagy az Emszercénégyzet.

Mondhatjuk, hogy a csapat szekere, vagyis zaporozsece beindult. A Tom Odell dalának magyarosított verziója, az Azon az éjszakán, a helyi rádió és a Petőfi toplistáján is első volt. Az országos rádióadón pedig hetekig tartotta listavezető pozícióját. Hamarosan pedig komoly szakmai megmérettetésen vesznek részt. Hiszen idén a Zaporozsecet is beválogatták a Nagy-Szín-Pad Tehetségmutató versenybe, ahol 12 zenekar között mutathatják meg tehetségüket. Elsőként május 4-én a fővárosi Akvárium klubban, ahol szakmai zsűri és a közönség ítéletei alapján juthatnak tovább a középdöntőbe.

Éppen csak, hogy véget ért a zenekar a Hooligans-szel közös turnéja, máris lemez bemutatni kezdett. Elsőként Sopronban léptek fel, ahol teltház fogadta Bencééket. Várhatóan a szombati, szombathelyi koncertnek helyet adó Pistons Pub is kicsi lesz majd a koncertre igyekvőknek, így a szervezők jó előre kérnek mindenkit, hogy időben érkezzen. A hely befogadóképességének megfelelő számú karszalagot osztanak ki, így az ingyenes koncertet csak azok tudják majd meghallgatni, akik az elsők között lesznek.

A kapunyitás este nyolckor, az elő zenekar pedig a szombathelyi Újvilág utca lesz.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

iszek: K*ny*c f*lm* b*csk*r*s*k!...
Februártól nem éri meg horrorkaravánnal szállítani
vadvirag: *dv*zl*m! * j*v*b*n *z *ld*l*nk*n *s m*nn* f*gn*k m*jd *z *l*...
Nyugat Podcast vasárnap is! Vendégünk Csillag Tamás politikai tanácsadó Londonból
iszek: * j*g*ll*m*s*g m*gk*v*t*l*s* s*mm*f*l* *ssz*f*gg*sb*n n*ncs * v*...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
west: *z *ls* h*ll*m s*r*n k**rt p*ly*z*t*n 17,7 m*ll**rd*s t*m*g*t*st...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése
miki1950 : N*m s*g*t *z *n** *l*g*t m*? M*rt n*kt*k *z *st*n p*nz* s* *l*g!...
Szijjártó: Szégyenteljes és gyalázatos Vera Jourová uniós biztos viselkedése