NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Hírek

Eseménydús volt a szombathelyi tűzoltók hétfője

Négy káresethez kérték a tűzoltók segítségét hétfőn – számolt be a katasztrófavédelem.

Árokba borult egy személyautó a Ják és Szombathely közötti úton. A műszaki mentéshez a szombathelyi hivatásos tűzoltók vonultak, akik a rendőrségi helyszínelés után a kerekeire állították és áramtalanították a járművet. A sérültet a mentők kórházba szállították.

Szombathelyen egy Rákóczi Ferenc utcai családi házhoz riasztották a hivatásos tűzoltókat, mert jelzett a szén-monoxid érzékelő. Az egység műszeres méréseket végzett, és a bojler közelében kimutatta a mérgező gázt. A helyszínre kiérkező gázszolgáltató saját mérései megerősítették, hogy a szén-monoxid szivárgást az átfolyós vízmelegítő karbantartásának hiánya és a nem megfelelő légellátás, valamint a jelzés időpontjában használt szabadba kivezetett páraelszívó okozhatta. A gázszolgáltató a készülék használatát megtiltotta, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Fenyőfa dőlt meg Szombathelyen, a Középhegyi úton, veszélyeztetve egy lakóépületet. A szombathelyi hivatásos tűzoltók kihúzós létra és motorfűrész segítségével a fát feldarabolták.

Egy meghibásodott busz okozott forgalmi akadályt Körmenden a Hunyadi utcában. A buszban a sofőrön kívül egy személy utazott. A mentesítő járat az utast továbbszállította, a körmendi hivatásos tűzoltók az üzemanyagfolyást és a forgalmi akadályt megszüntették.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

miki1950 : M*jdn*m s*k*r*lt v*g*gn*zn*m * k*zv*t*t*st, *s * l*t*tt*k *l*pj*...
Új cég buszai járnak majd Szombathelyen, összevonták az Agorát és a Médiaközpontot, mehet a stadion államosítása
wehrmacht: R*b*rt W. M*l*n* *tl*t**t *ll*pv*, k*r*k* h*z*g *lvt*rsn*...
Karikó Katalin megkapta az Asztúria hercegnője-díjat
StarMan: H**b* t*nn*m, h* m*r n*m j*tt*l r*....
Benzineskannákat, festékes dobozokat szedtek ki a Gyöngyös-patakból az önkéntesek
StarMan: *r*nt*ttk*nt *s * v*l*g*t m*r m*gj*rv* *nny*t m*nd*n*k: sz*r*nt*...
Szellemi tudásból vállalkozói vagyon
StarMan: F*lt*rn*, f*lsz*nt*n*, b**lt*tn* *z *g*sz*t! *l*r* m*gm*ndt*k t*...
Videó: Kánikulába dermedt a szombathelyi „térköves” Berzsenyi tér