NYUGAT MÉDIA

Szombathely az Interneten

Sokkoló

A 60 éves férfi elraboltatta Győrből a nőt, és szexet követelt

Marcalvárosi panellakásában volt épp a pár, amikor megjelent két ismeretlen férfi és a nő élettársát hátracsavart kézzel levitték, és a közelben parkoló teherautó rakterébe tuszkolták.

Emberrablás és szexuális erőszak miatt hat év börtönre ítélt kedden a Győri Ítélőtábla egy férfit, túl súlyosnak ítélve ezzel a korábban kiszabott 8 év fegyházat. A vádlott egy tartozás miatt többször is szexuális szolgáltatást követelt a nőtől, akit párjával együtt foglyul ejtett és székhez kötöztetett- írja a Kisalföld .

A hatvanéves M. P. és a szlovák nő (K. M.) között anyagi vita volt, mert közös üzleti vállalkozásuk működése során 30 ezer eurós tartozást halmozott fel a sértett. M. P. folyamatosan fenyegette, elsősorban nem is a pénz miatt, hanem, hogy szakítson párjával (Cs. A.), akihez 2010 szeptemberében átköltözött Szlovákiából Győrbe. A fenyegetések folytatódtak: megöli a nőt, eladja prostituáltnak, ha nem adja meg részletekben a pénzt, de választhatta azt is, hogy szexszel fizet.

fotó: kisalfold.hu

Marcalvárosi panellakásában volt épp a pár, amikor megjelent két ismeretlen férfi, a nő élettársát hátracsavart kézzel levitték, és a közelben parkoló teherautó rakterébe tuszkolták. Megtudta M. P., hogy a nő is a lakásban van, visszaküldték érte a férfit, majd kettejükkel egy Győr melletti településre hajtottak. A vádlott családi házának pincéjében, két külön helyiségben a székhez kötözték őket, bekötött szemmel.

A vádlott gyomorszájon vágta a nőt, kiabált vele és követelte a pénzt. Cs. A.-hoz ment, őt eloldozta, s arról beszélt neki, hogy a párja pénzt lop, iszik és prostituált. A férfi sértettet elengedte, azzal a feltétellel, hogy K. M. a számítógépes jelszavait leírja egy papírra és azonnal szexuális örömöt szerez a fenyegetőnek, amit a sértett meg is tett.

A két ismeretlenről nem tudni többet, M. P. visszavitte a párt, de két nap múlva ismét a nőért ment. Kocsiba ültette és azt állította, hogy elraboltatta Szlovákiában élő rokonait, és értük mennek Révkomáromba. Ezt követően a férfi ismét megkötözte a nőt és a Győr környéki családi házába vitte. Megöléssel fenyegette, telefonját elvette, ott hagyta reggel a székhez kötözve és dél körül tért érte vissza. Újabb kocsiút következett, Balatonboglárra, az út során egy parkolóban ismét ki kellett a férfit elégítenie, többször is. Késő este tértek vissza és megígértette vele M. P., hogy minden kívánságát teljesíti, amíg az összes tartozást meg nem fizeti.

A védelem másfél órás perbeszédben sorolta fel érveit, amivel vitatta az elsőfokú ítéletet, de azt végül se hatályon kívül nem helyezték, se felmentő nem született a Győri Ítélőtáblán. Ellenben a nyolc év fegyházat hat év börtönre enyhítették a hatvanéves M. P.-nek, aki az utolsó szó jogán minden vádpontot tagadott.

Hozzászólások (0)

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Keresés

Hozzászólások

elbandi: h* m*st f*d*sz*s l*nn*k, m*nd*nh*l * l*gsz*r*bb j*l*lt*k*t b*sz*...
Kik azok a jelöltek, akik közül választani lehet Vas megyében az ellenzéki előválasztáson?
zuckerpopo: * r*k*s sz*r t* v*gy, p*k*lj *s h*zz k*l*tr* - *nny*...
Szélesítik a Gyöngyös patak melletti bicikliutat a vasoszlopok mellett
Paulus_Maior: *z*k * sz*l*k t*dv*, t*d*tl*n*l * k*ny*lm*s*bb *t*t v*l*szt*tt*k...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház
dredd biró: S*kb* k*r*lt *z *z *r*m *z *mb*r*k *d*j*b*l. *bb*l * p*nzb*l h*s...
A szombathelyi városházán köszöntötték Falco kupagyőztes csapatát
lojalista: N*s b*r*t*k*lh*t*,h*gy * K*rm*nd* K*lcs*y F*r*nc *lt*l*n*s *sk*l...
Megszavazták a szülők, hogy a szentgotthárdi iskolákat vegye át az egyház